EKSKLUZIVNO! Zvezda dokumentarca “Vidimo se u čitulji” Željko Rutović pucao na Peconija!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poznati biznismen Željko Rutović, osumnjičen je da je pucao na Predraga Rankovića Peconija u hotelu Prag u centru Beograda, saznaje Kurir!

 

Policija traga za njim i još dve osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u pucnjavi.

Kako saznajemo, za stolom su sedeli Peconi, Srđan Milovanović vlasnik Kopernikusa, Milo Đurasković, pevačica Tijana Radivojević i još dve devojke, Novica Kocić vlasnik firme Građevinar i Zvezdara teatra, kao i biznismen Željko Rutović, koji je osumnjičen za napad.

Prema izjavama svedoka, Peconi i Žejko su sedeli zajedno, ali na suprotnim stranama stola. U jednom trenutku Rutović je navodno počeo da vređa jednu od devojaka koja je sedela sa njima, a Peconi ga je upozorio da to ne radi.

Advertisements

Rutović je, prema nezvaničnim informacijama, odgovorio da se ne meša, a nekoliko minuta kasnije je izvadio je pištolj iz torbice i pucao na Peconija.

Rutović je inače vlasnik hotela, lanca gril lokala, a u braku je s nekadašnjom učesnicom Farme i misicom Srbije Mirjanom Božović, sa kojom ima troje dece.

U mladosti se proslavio u dokumentarnom filmu Vidimo se u čitulji. iz prvog braka ima ćerku Kristinu, a sa Mirjanom se venčao 2013. godine.

Ona je pobedila na izboru za mis 2007. godine. Posle isteka jednogodišnjeg mandata posvetila se manekenskoj karijeri, a publika ju je bolje upoznala u rijalitiju „Farma“, posle čijeg završetka je srela Željka i s njim ušla u vezu.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: