EKSKLUZIVNO! Pogledajte policijski snimak hapšenja NOVINARA DEJANA ANĐUSA

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Informer.rs došao je do ekskluzivnog snimka na kojem se jasno vidi kako reketaš Dejan Anđus broji pare koje je reketom iznudio od biznismena kojeg je ucenjivao! Uprkos tome što branioci lika i dela reketaša Anđusa čitavog dana po društvenim mrežama komentarišu “sumnjivu” debljinu koverta, posle ovog snimka imamo samo jedno pitanje – je l’ vam sad tanak koverat žuti “stručnjaci”.

Podsetimo, viši sud u Beogradu odredio je Anđusu na predlog tužilaštva pritvor do 30 zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznude.

Kako je objasnila portparol suda Bojana Stanković, sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Anđusu određen pritvor zbog osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Advertisements

Inače, Anđus je, radeći na jednoj televiziji svoju emisiju koristio za reketiranje političara, članova uprava sportskih klubova i biznismena.
Njega je upravo iskoristio gazda reketaškog Kurira medijski mafijaš Aleksandar Rodić, kako bi otpočeo napade na predsednika Aleksandra Vučića, jer i Rodić i Anđus novinarstvo doživljavaju kao sredstvo za reketiranje, ucene i otimanje para.
Zato se postavlja logično pitanje, na koji bi morali odgovora da daju udruženja novinara – NUNS i UNS – koji je to posao plaćen 30.000 evra i na koji način se dolazi do tog novca.

Da li je normalno, da kriminalac koji je uhvaćen sa dokazima na delu zaštićen od krivičnog gonjenja samo zato što je deklarisani protivnik Aleksandra Vučića – pitanje je na koji bi NUNS i UNS morali da daju odgovor.
Informer je već ekskluzivno objavio i sadržaj pretećih poruka koje je Anđus uputio biznismenu u pokušaju da od njega iznudi čak 2,5 miliona evra.

Advertisements

error: