EKSKLUZIVNO! Minsitar zdravlja ZLATIBOR LONČAR u društvu vođe Zemunskog klana Spasojevića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Na današnjoj konferenciji za štampu, lider Nove Srbije Velimir Ilić pokazao je slike iz Šilerove ulice, na kojima se vide sadašnji ministar zdravlja Zlatibor Lončar i tadašnji prvi čovek zemunskog klana Dušan Spasojević.
On je rekao da su pojedinci tražili da preda te slike, a kada je to odbio, imao je nezgodu sa kolima, gde je namerno presečena jabučica.

“Kada sam dobio slike iz policije bio sam šokiran. Ministar Lončar sa Dušanom Spasojevićem zagrljeni u Šilerovoj ulici. Na slikama je i čuveni doktor koji je pobegao u Kanadu, a koji je eliminisao neke svedoke. I on je u toj grupi sa Lončarom. Tu su kum, i Spasojević i Opačić”, rekao je Ilić, navodeći da mu je žao što mu je obijen auto i, kako je rekao, ukradene Čankove i Šešeljeve slike, koji je tata Zemunskog klana, i koji je pobegao u Hag kako bi se sklonio.

Advertisements

“Ovo su slike iz arhive Službe i meni su dostavili slike u koverti. Ima još puno slika. Kako je moguće da u današnjoj vladi sedi ministar koji je u tom društvu bio aktivan”, rekao je Ilić.

On je rekao da su mu tražili da preda slike, ali da je on to odbio, nakon čega j epokušano njegovo ubistvo presecanjem jabučice na kolima.

“Kola su i dalje u MUP. MUP daje saopštenje da se ja nisam odazvao. Ne znam kako su me zvali. Imam telefon i niko me nije zvao. Veštačenje je zakazano konačno za utorak. Mehaničari Škode su doneli zaključak da se pozove policija i da je jabučica presečena brusilicom. Radnici Škode kažu da je nemoguće da jabučica pukne ovako pravo”, otkrio je Ilić, navodeći da nije parkirao na mestu za invalide i da ima svedoke.

On je rekao da je srećom jabučica pukla na semaforu, navodeći da je tada vozio sina, i da srećom izbegnuta tragedija jer je vozio auto-putem.

(EPK)

Advertisements

error: