EKSKLUZIVNO! GLUMAC LAZAR RISTOVSKI: Ja sam za Vučića, ostali su MRSOMUDI!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Svako ima pravo da odabere politiku i čoveka u koga veruje. Aleksandar je beskompromisan u borbi za bolju Srbiju. On je jedini ozbiljan političar danas. To pokazuje svojim diplomatskim autoritetom koji ima u inostranstvu.

 

Lazar Ristovski je jedan od najvećih srpskih glumaca. Za razliku od njegovih kolega, koji su na predstojećim predsedničkim izborima stali mahom iza Saše Jankovića, on je odlučio da podrži Aleksandra Vučića.

On je rekao “da ovoga puta slušam svoj razum, a on mi kaže sledeće”:

Advertisements

– Kako mogu da verujem da će gospodin Janković, kako sam kaže, vratiti osmeh na lice Srbije kada ga nikada nisam video da se nasmejao, kako da verujem Jeremiću, koji je samo na proputovanju kroz Srbiju i, čim izgubi 2. aprila, nestaće negde u belosvetskim institucijama koje su dobro plaćene. Zato je moje opredeljenje u tom smislu jasno i nedvosmisleno. Aleksandar Vučić ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju. On to pokazuje svojim delom. Ja to cenim. Volim tu energiju koju emituje. On je borac, za razliku od drugih, koji su mrsomudi. Duboko cenim Dudu Ivkovića kao čoveka i trenera. Cenim i njegovo pravo da podrži Jankovića. Uvek sam više cenio one koji se opredele nego one koji čekaju ko će pobediti pa da mu se priklone – rekao je glumac Lazar Ristovski.

U ekskluzivnom intervjuu KURIRU popularni glumac govori o politici i stanju u srpskoj kulturi, zašto se razočarao u demokrate i zašto je odlučio da podrži Vućića…

 

KURIR

Advertisements

error: