E SVAŠTA! Boško Obradović KOPIRAO izborne slogane od USTAŠKIH političara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Dveri Boško Obradović svoj slogan za predsedničku kampanju “Ko sme, taj može”, baš kao i predizborni plakat iskopirao je od Ivana Pernara, šefa hrvatske stranke “Živi zid”, koji se pre mesec dana pridružio ustašama na mitingu u centru Zagreba

 

Pritom, i ustaša Pernar i dverista Obradović izborni slogan istrgli su iz poznate izreke legendarnog srpskog vojvode Živojina Mišića, koja glasi: Ko sme, taj može! Ko ne zna za strah, taj ide napred!

Kao što se vidi, Obradovićev plakat je gotovo identičan plakatu koji je Pernar koristio u kampanji za parlamentarne izbore u Hrvatskoj. Osim istog slogana, zastava i lik kandidata su na istom mestu.

Advertisements

 

Boško Obradović juče nije odgovarao na naše pozive i poruke. Na drugoj strani, stručnjak za politički marketing Cvijetin Milivojević ocenjuje da ovde nije reč o kopiranju, već da Obradović i Pernar imaju dogovor o korišćenju slogana u kampanji.
On podseća da je Obradović krajem prošle godine dovodio Pernara kao gosta u Skupštinu Srbije.
– S obzirom na to koliko je blizak odnos Obradovića i Pernara, rekao bih da je ovde reč o dogovoru. U svakom slučaju, i jedna i druga kampanja je neprimerena. Skandalozno je što se kao izborni slogan koristi citat velikog srpskog vojvode – zaključuje Milivojević.

 

INFORMER

Advertisements

error: