DVERI PORUČUJU VUČIĆU: Uhapsite Haradinaja u Prištini ako je Kosovo Srbija!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ako su Kosovo i Metohija Srbija, kao što govori Vlada Srbije, i ako srpske institucije funkcionišu na Kosovu i Metohiji, onda sa potpunim pravom mogu da uhapse Haradinaja u Prištini i dokažu da su u Briselu uradili dobar posao za Srbiju, saopštio je pokret Dveri.

 

Predsednik Dveri, Boško Obradović, izjavio je za dnevni list „Politika“ da Dveri nisu odmah poslale saopštenje u vezi puštanja Haradinaja na slobodu, jer ne žele da učestvuju u unapred dogovorenim scenarijima na relaciji Brisel-Vučić-Tači, koji samo skreću pažnju javnosti sa suštine problema: da su narodi na Balkanu okupirani od strane Zapada, da im trebamo samo kao jeftina radna snaga, a naša zemlja kao izvor jeftinih sirovina, prirodnih i privrednih bogatstava po bagatelnim cenama.

Obradović je dalje dodao da su svi ti sukobi inscenirani i služe da narod drže u strahu da ne vidi koliko je opljačkan, ponižen i obespravljen u sopstvenoj zemlji. Predsednik Dveri je istakao da je stav Dveri u vezi sa albanskim pitanjem od ranije poznat javnosti.

Advertisements

– Dvostruki standardi Zapada i EU prema Balkanskim narodima i projekat stvaranja Velike Albanije se i dalje sprovode. Vlast u Srbiji je deo tog projekta. Dok se pregovori o KiM ne vrate u Savet bezbednosti UN i pod okrilje Rezolucije 1244, i dokle god je osnov komunikacije sa Šiptarima Briselski sporazum, dotle ćemo uvek biti na gubitku, a krvoloci i zločinci srpskog naroda na slobodi i bez presude. Tako je bilo već nekoliko puta, tako je i sad– rekao je Obradović.

Dveri poručuju da Vlada Srbije treba da sprovede u delo svoje „briljantne“ sporazume u Briselu i uhapsi šiptarskog teroristu Haradinaja, koji je mučki ubijao naš narod na Kosovu i Metohiji. – Ako su Kosovo i Metohija Srbija, kao što govorite, i ako srpske institucije funkcionišu na Kosovu i Metohiji, onda sa potpunim pravom možete da uhapsite Haradinaja u Prištini i dokažete da ste u Briselu uradili dobar posao za Srbiju. U suprotnom ovo će biti jasan dokaz da ste vi gospodo iz vlasti Kosovo i Metohiju već predali u ruke šiptarskoj mafiji, a slavlje ratnog zločinca Haradinaja u Prištini je potvrda toga.

IZVOR: OPOZICIONAR

Advertisements

error: