ĐUKA MOLER I GLUPE IZJAVE! – Naprednjak lupio glupost tačno 364 puta!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vladimir Đukanović, poslanik SNS je u javnosti poznat kao osoba opčinjena Vučićevim kultom ličnosti.

 

Javno je priznao, i čak i na to bio ponosan, da je nekad “botovao” za današnjeg predsednika Srbije. U javnosti je, kao jedan od najogorčenijih “poltrona” vladajuće stranke, više buta prozivan.

A kakve ga izjave i biseri prate poslednjih godina, to ni ne čudi…

Poslednji put se još jednom “genijalnom” izjavom oglasio danas kad je preko Fejsbuka dao “punu podšku” (tako je napisao, nije naša greška) gradonačelniku Subotice Bogdanu Labanu, koji je pretio profesoru građevinskog fakulteta Vladimiru Polovini da će mu iščupati grkljan i pojesti ga kao njegov pitbul!

Javno, i bez srama, Đukanović je podržao nasilnika o kom je Espreso više puta pisao.

Advertisements

Inače, Đukanović koji je po zanimanju diplomirani pravnik ljude koji nisu bili za SRS, SPS, DSS nekada je nazivao “prozapadni kerovi koji otvoreno pokazuju koliko mrze Srbiju”. Ovo je inače njegova izjava od 3. aprila 2008.godine.

Ostala je upamćena i njegova izjava kad je rekao da smatra da je “evolucija pokušaj negiranja da je sve nastalo od Boga i da u školama ne treba učiti takve stvari!”

A da se podsetimo inauguracije predsednika Aleksandra Vučića kao dan koji je obeležilo čak šest napada na novinare, među kojima i novinarka Espresa.

Ono što je usledilo potom, bilo je još šokantnije. Povodom napada na novinare oglasili su se mnogi političari i organizacije, a jedan od njih je i narodni poslanik SNS-a Vladimir Đukanović, koji je, malo je reći, šokirao javnost.

Naime, on je na Tviteru napisao:

– Svako ko dodje na tuđi skup sa namerom da provocira uopšte mi ga nije žao ako popije šljagu. Bio to neko iz SNS ili bilo koje druge opcije – napisao je on.

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: