DRŽAVA!? Policija došla da hapsi Macu u Rijalitiju zbog prostitucije, PINK im nije dao!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Policajci su pokušali prošlog četvrtka da uhapse Macu Diskreciju, koja se nalazi u “Zadruzi”, jer nije platila kaznu od 250.000 dinara zbog iznude i bavljenja prostitucijom.

 

Učesnica rijalitija Senada Nurkić izbegla je robiju zahvaljujući dobroj volji producenata, koji su odlučili da umesto nje uplate novac državi, a kasnije će joj to odbiti od honorara za učestvovanje u “Zadruzi”, piše Kurir. Nezvanično, policajci su došli s nalogom za hapšenje Mace jer je po pravosnažnoj presudi osuđena da plati novčanu kaznu u roku koji je odavno istekao, kako to nije učinila, po zakonu joj sledi zatvor od 250 dana, koliko je trebalo da odleži na teritoriji Srbije, gde je i počinila krivično delo.

Advertisements

 

Osuđena u odsustvu

– Znali smo da se protiv Mace vodi postupak pred sudom zbog bavljenja prostitucijom, ali niko nije očekivao da će biti osuđena u odsustvu. Njoj su izgleda, pozivi za ročišta stizali na adresu gde je prijavljena u stanu u Beogradu, ali to nama niko nije javio. Policajci su u četvrtak došli s papirom na kojem je pisalo da se Maci zamenjuje kazna od 250.000 dinara zatvorom od 250 dana jer nije na vreme uplatila novac državi.

 

Ona nam je važna za šou, pa smo odmah ponudili da im uplatimo novac, a da joj to oduzmemo od honorara. Sreća pa su nadležni pristali na to, inače bi Maca sada bila iza rešetaka u Požarevcu – priča izvor Kurira.

 

IZVOR: ALO.RS

Advertisements

error: