DRLJAČA: Danas platiš 50 evra i imaš seks sa devojčicama od 13 godina

Podeli vest sa drugima!

Era Ojdanić (70) devojčici od 17 godina poslao je eksplicitni snimak u kojem je poziva na seks, a njegov kolega i drug Bora Drljača (77) napašao je reči koje bi opravdale skandalozno pevačevo ponašanje.

 

“Nisam gledao snimak i nemam pojma šta je Era radio. U ovom ludom vremenu, sve što je najgore ispada najbolje, svaki dan gledamo porno u raznim stvarima, pozama, gledamo na televiziji kako se seksaju u rijaliti programima, tako da je Era to prihvatio i to je interesantno, štampa pravi od nečega što je totalno negativno, napravi čoveka zvezdom, Era je tako živeo, i on je shvatio da je to tako, i video je da je u ovoj zemlji sve što je gore to je bolje i onda se on tako ponaša. On voli da se pojavi u novinama, na televiziji, to je njegov život. Svako ima svoje, i svako sebi kreira šta će da radi i kako će da se ponaša”, kaže Bora.

Na pitanje kako gleda na to što je Era eksplicitni snimak slao maloletnici od 17 godina, Bora se nije mnogo potresao.

 

“Kakvih 17-18 godina, pa vidiš da se seksaju od 13 godina, 14… Pa vidiš šta se dešava, to je sve izmaklo kontroli, nema nikakve veze. Sad radiš šta hoćeš, platiš 50 evra i radi šta hoćeš”, rekao je pevač.

– Nisam se čuo sa Erom i ne znam šta je radio. Ja kad je u pitanju estrada kao da sam iz drugoga sveta. Ja njega niti osuđujem, niti ga branim, on je punoletan, mator čovek, šta mene briga šta on radi – kaže Bora.

 

KURIR.RS