DRLJAČA: Danas platiš 50 evra i imaš seks sa devojčicama od 13 godina

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Era Ojdanić (70) devojčici od 17 godina poslao je eksplicitni snimak u kojem je poziva na seks, a njegov kolega i drug Bora Drljača (77) napašao je reči koje bi opravdale skandalozno pevačevo ponašanje.

 

“Nisam gledao snimak i nemam pojma šta je Era radio. U ovom ludom vremenu, sve što je najgore ispada najbolje, svaki dan gledamo porno u raznim stvarima, pozama, gledamo na televiziji kako se seksaju u rijaliti programima, tako da je Era to prihvatio i to je interesantno, štampa pravi od nečega što je totalno negativno, napravi čoveka zvezdom, Era je tako živeo, i on je shvatio da je to tako, i video je da je u ovoj zemlji sve što je gore to je bolje i onda se on tako ponaša. On voli da se pojavi u novinama, na televiziji, to je njegov život. Svako ima svoje, i svako sebi kreira šta će da radi i kako će da se ponaša”, kaže Bora.

Advertisements

Na pitanje kako gleda na to što je Era eksplicitni snimak slao maloletnici od 17 godina, Bora se nije mnogo potresao.

 

“Kakvih 17-18 godina, pa vidiš da se seksaju od 13 godina, 14… Pa vidiš šta se dešava, to je sve izmaklo kontroli, nema nikakve veze. Sad radiš šta hoćeš, platiš 50 evra i radi šta hoćeš”, rekao je pevač.

– Nisam se čuo sa Erom i ne znam šta je radio. Ja kad je u pitanju estrada kao da sam iz drugoga sveta. Ja njega niti osuđujem, niti ga branim, on je punoletan, mator čovek, šta mene briga šta on radi – kaže Bora.

 

KURIR.RS

Advertisements

error: