DRAMA U NOVOM SADU! Policija i izvršitelji izbacili porodicu iz stana

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Porodica Ninić iz centra Novog Sada prinudno je iseljena u šestom pokušaju. Izvršiteljka, policija i vatrogasci došli su nenajavljeni pre devet sati ujutro i, uz asistenciju bravara, razvalili vrata i ušli u stan.

 

Nakon dvočasovne drame, tokom koje je Slobodanka Ninić pretila da će zapaliti stan i skočiti sa trećeg sprata, policija je uspela da provali u prostoriju u kojoj se zaključala i tom prilikom Slobodanka je zadobila prelom ručnog zgloba.

Iste scene šesti put u strogom centru grada. Policija, vatrogasci, hitna pomoći. I ponovo očajnički potezi u pokušaju da sačuvaju stan. Prvi put je policija u stan u kom se nalazila Slobodanka Ninić, uspela da uđe i dovela svoj pregovarački tim. Njen suprug sve je mogao samo da posmatra sa ulice.

 

“Danas je ona išla kod lekara gde je pregled neki otkazan zbog toga što nije bilo struje. Vratila se. Ja sam krenuo nazad na posao, policija me je zaustavila da proveri dokumentaciju od vozila, pošto imamo ulazak u pešačku zonu. Pregledali su, zadržali su me jedno 10 minuta i rekli da mogu da idem. U to vreme su došli marica, vatrogasci i ostala policija”, kaže Miroslav Ninić.

Advertisements

 

Slobodanka Ninić lošeg je zdravstvenog stanja. Operisana je od karcinoma, a uskoro očekuje novu intervenciju. Da se nešto događa, primetili smo kada je prozor na trećem spratu zatvoren, a vatrogasci krenuli da se pakuju. Iz zgrade su izašli policajci sa opremom za razvaljivanje vrata. Ubrzo potom, izveli su i Slobodanku.

 

“Polomili su mi ruku. “Policija mi je polomila ruku samo da znate”, rekla je SLobodanka Ninić.

 

Upitana da li su joj rekli kakva je sad situacija sa stanom, ona je odgovorila: “Nisu mi ništa rekli. Stan je pola moj, a oni ništa ne reaguju”,

 

Lekarski izveštaj u koji smo imali uvid, potvrđuje da je Slobodanka zadobila prelom ručnog zgloba, ili detaljnije „prelom donjeg okrajka žbice“.

Na naše konkretno pitanje da li pacijentkinja ima slomljenu ruku, iz Kliničkog centra Vojvodine odgovaraju – da je primljena sa lakšim telesnim povredama, te da je posle dijagnostike, puštena na kućno lečenje. Sama Slobodanka navodi da je povredu zadobila kada su policajci razvalili vrata prostorije u koju se zaključala, odnosno kada su se vrata obrušila na nju.

 

N1 Srbija

Foto: Južne Vesti / Ilustracija

Advertisements

error: