DOSTA VIŠE! Karić će učestvovati u Vučićevoj kampanji! Opet će nam mahati salatom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Pokreta snaga Srbije – BK Bogoljub Karić saopštio je danas da čvrsto stoji iza kandidature Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima.

Vučić je “kandidat ne samo svoje stranke i koalicije, već ogromne većine građana Srbije, bez obzira na stranačku ili nacionalnu pripadnost”, smatra Karić.

“U njegovoj pobedi mi vidimo garanciju samostalnosti, očuvanja dostojanstva i ekonomskog uspona Srbije. Danas u ovoj zemlji nema nikog ko bi mogao da ga ugrozi. Srbija mu veruje. Svet ga ceni”, naveo je Karić.

“Zbog toga očekujemo da sadašnji predsednik Tomislav Nikolić ostane dosledan onom što je radio na predsedničkom mestu. Ne postoji bilo koji lični interes koji je iznad nacionalnog. I pozivamo predsednika Nikolića da pogleda istini u oči i ne bude povod da bilo ko iskoristi trenutak lične slabosti i on postane povod da se bilo ko u svetu, ali i u zemlji, ponada da može da u Srbiji naruši mir i otvori vrata haosu”, ističe se u saopštenju.

Advertisements

Prema oceni Karića, niko ne može da porekne da je za sadašnji napredak Srbije najzaslužniji Aleksandar Vučić.

“On nas je defintivno pomirio i sa Istokom i sa Zapadom. On je Srbiju vratio na svetsku političku, ali i ekonomsku pozornicu. On je uspeo da Srbiju učini zemljom u koju dolaze strani investitori sa velikim poverenjem da je tu siguran kapital koji ulažu, a rešavaju našu zaposlenost. On je zaustavio trošenja nezarađenog”, navodi se u saopštenju Pokreta snaga Srbije.

Nikolić je na svom Twitter profilu sinoć objavio fotografije s proslave Dana državnosti ispod kojih je napisao: “Nema uzmicanja ni povlačenja”, a pojedini mediji su preneli da je odlučio da se kandiduje.

izvor: MONDO

Advertisements

error: