DOSTA TIRANIJE! Šef svih komunalnih policajaca dobio otkaz zbog kritika građana!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je smenjen zbog brojnih pritužbi građana i zaposlenih
.
Igor Džonić više nije načelnik Komunalne policije. Umesto njega će ovu dužnost ubuduće obavljati njegov doskorašnji zamenik Milan Đorđević. Iako se spekuliše da je dosadašnji načelnik smenjen zbog pritužbi kolega i građana, Đorđević kaže da “ne postoji nikakav specijalan razlog za smenu” i da će Džonić sada biti pomoćnik za logistiku.

Džonić i Đorđević su zapravo samo “zamenili mesta”. Novi načelnik o smeni nije hteo detaljnije da govori, već je rekao da će u sredu prepodne izdati saopštenje za javnost u kome će biti dodatnih informacija.

Advertisements

Nije nikakav specijalan razlog, ništa se nije desilo pa da je zbog toga smenjen, već su jednostavno zamenjene naše pozicije da tako kažem. Ja sam postao načelnik, kolega Džonić je postao ono što sam ja bio i biće pomoćnik za logistiku – kaže Đorđević.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, Džonić je smenjen zbog brojnih pritužbi građana i zaposlenih, dok je navodno bilo i nezadovoljstva njegovim radom i u Gradskoj upravi.

Podsetimo, Igor Džonić je od jula 2014. godine upravljao Komunalnom policijom, a na mestu načelnika je pre njega više od godinu dana bila Ljiljana Stojić, koja je tu funkciju obavljala bez potrebnih licenci.

(Espreso.rs / Južne vesti)

Advertisements

error: