DOSTA! Ikodinović odbrusio hrvatskom treneru koji mrzi Srbe: Brko, nosi se u materinu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Hrvatski vaterpolo stručnjak Ratko Rudić se posle višegodišnjeg pečalbarenja vratio u domovinu i “s vrata” poručio da mu je cilj da svrgne Srbiju s trona, a to nas je podsetilo na neke njegove ranije slične ispade, na koje mu je još pre 10 godina odbrusio legendarni Danilo Ikodinović

 

Ikodinović je tada bio kapiten Partizana, a Rudić trener dubrovačkog Juga. Pred jedan od bitnijih okršaja u Ligi šampiona hrvatski stručnjak je “palio vatre”, ali mu je žestoko odbrusio naš vaterpolo as.

Kada dođe taj Ratko Rudić, svi mu se klanjaju, svi mu ljube noge, a sa druge strane on nas non-stop pljuje. Bili ste svi prisutni prošle godine kada je bila Svetska liga šta je sve čovek rekao, a niko da stane da mu kaže: “Hej, bre, brko ma, nosi se u materinu”. Druge reči ne mogu da upotrebim – počeo je Ikodinović.

I nastavio u istom stilu:

Advertisements

– Mi tog Ratka Rudića gledamo kao da je ne znam šta. On ima neke zasluge od pre 58 godina, ali više ih nema. Sad je Hrvat, a nekad je bio Jugosloven. Mi smo Srbi i ne mrzimo nikoga, ja volim svoju zemlju i to nikad nisam krio. Mnogo mi je krivo kada vidim da drugi pljuju po njoj. Ako mi sami ne poštujemo sebe, niko nas neće poštovati – podvukao je Ikodinović.

On je istakao i da hrvatskim igračima mora da bude od početka jasno šta ih čeka u Beogradu:

– Još ima vremena do utakmice s Jugom, ali ono što mi dugo već stoji kao knedla u grlu, moram da kažem. Mi ne treba uopšte da ih mazimo. Kada god Hrvati dođu u Beograd, večito ih izvodimo na večere, ugađamo im, da ne kažem na šta ih još vode. Oni kad dođu ovde, ponašamo se kao da je došao ne znam ko, a oni su u stvari naši ljuti protivnici – naglasio je tadašnji kapiten Partizana Danilo Ikodinović.

 

KURIR

Advertisements

error: