DOSOVCI I ŽUTI prešli kod Vučića u stranku!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mišljenja o tome da Siniša Mali bude ministar finansija su podeljena.

 

Gradonačelnika Beograda Sinišu Malog za novog ministra finansija predložila je u Skupštini premijerka Srbije Ana Brnabić. Brnabić je, obrazlažući svoj predlog poslanicima u Skupštini Srbije, rekla da je Beograd imao dug od milijardu i 118 miliona evra, koji je za vreme mandata Malog prepolovljen.

 

Mišljenja u vezi predloga da Mali bude ministar finansija su podeljena, pa dok jedni misle da će se dobro snaći u ovom sektoru, drugi smatraju da će to biti potpuni promašaj.

 

Ova tema mnogo se komentarisala na društvenim mrežama, a jedan od komentara bio je da će izborom Siniše Malog za ministra, bivši DOS će imati 6 članova, dok u njoj sede samo 3 bivša radikala.

– Izborom Malog za ministra, ex DOS će u Vladi imati 6 članova, dok u njoj sede samo 3 bivša radikala. Osećate li se glupo, botovi? I treba – napisao je bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić.

Advertisements

A onda su se drugi pitali šta je Pajtić hteo da kaže, hvali ili kritikuje DOS.

Kako god da se shvati Pajtićev tvit, činjenica je da su u sadašnjoj Vladi ministri koji su bili i u DOS-ovoj, ili bliski DOS-u, i to Rasim Ljajić, Zorana Mihajlović, Goran Knežević, Branislav Nedimović, Nenad Popović i budući ministar finansija Siniša Mali.

 

IZVOR: Espreso.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: