DOSIJE SIMA SPASIĆ: Vučićev čovek koji siluje, bije i muči žene

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Simo Spasić, predsednik i jedan od osnivača Udruženja kidnapovanih i ubijenih na KiM, u poslednje vreme svuda je gde je frka.

 

Treba neko da napada Sašu Jankovića? Nema problema, tu je Simo Spasić.

Digla se prašina oko filma Mezimica? Opet je tu Spasić, ovog puta u Filmskom centru Srbije, da pripreti.

 

Treba neko da vređa NVO aktiviste i Žene u crnom? Ko je za to bolji od Sime?

Poslednjih nekoliko nedelja notorni Spasić pojavljuje se svakog petka na redovnim protestima Građanskog bloka 381 i Pokreta slobodnih građana.

“Vas treba na kolac, vas treba na kolac, da vam uđe u du*e, da vam izađe na usta! Vi ste zlo Srbije!”, zapretio je nedavno Spasić prisutnima.

 

Spasić je javnosti postao poznat kao neko ko se bori za istinu vezanu za nestanak 2.500 Srba s Kosova, a učestvovao je u brojnim protestima i sastajao se s najvišim zvaničnicima države. Postao je “interesantan” zbog pretnji da će se spaliti ispred Vlade Srbije, pa odustajanja od toga.

Advertisements

 

 

A ko je zapravo Simo Spasić?

 

Spasić iz Obilića 2009. godine osumnjičen je i uhapšen za silovanje bivše supruge. Izašao je iz zatvora 7. maja 2013, nakon što je bio osuđen na četiri godine i tri meseca, jer ga je sud oglasio krivim za silovanje Sandre Stanković i za ugrožavanje bezbednosti.

 

Stankovićeva je prijavila Spasića da ju je silovao u njenom iznajmljenom stanu u Nišu, te da ju je tukao, vređao i zlostavljao, ali je on sve to negirao. Nedavno se u jutarnjem programu suočio s bivšom suprugom i opet pokazao da nije “nevinašce.” Tad je rekao:

 

“Nisi ti ku*va, ti si prostitutka. Ljubavnik te je prodavao Turcima, Albancima, uzimao velike pare za tebe, napravio dete i hteo da ga prišije meni. Taj klinac je 18 godina mlađi od tebe”, a završio samuovereno, rekavši da je on za svoju bivšu suprugu tipčina.

 

ESPRESO.RS / FACEBOOK

Advertisements

error: