DOKAZ CRNO NA BELO! Batinaš koji je mučio građane, desna je ruka predsednika Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jedan od batinaša koji su 31. maja, na dan polaganja zakletve predsednika, davili i vukli građane i novinare, čovek je Aleksandra Vučića, otkriva Kurir!

 

On je gotovo na svim Vučićevim skupovima, pa je i pre dva dana, tokom obilaska Gornjeg Milanovca, bio u pratnji predsednika – rame uz rame sa njim, što se jasno vidi na fotografijama koje objavljujemo!

Skandalozno je i to što je, dok su siledžije tukle novinare i fotoreportere 31. maja, policija mirno stajala tik uz njih ništa ne preduzimajući, što takođe pokazuju nove fotografije!

 

Rade za MUP?

 

Na slikama do kojih je Kurir došao – jad i beda današnjice – pripadnici policije prave se da ne vide debele siledžije, među kojima i Vučićevog čoveka, dok guše fotografa koji sarađuje sa agencijom Tanjug, 18-godišnjeg Milutina Markovića i napadaju novinarku lista Danas Lidiju Valtner. I to ista ona policija koju predvodi Nebojša Stefanović, a koja je izdala sramno saopštenje da nikakvog napada na novinare nije bilo, već da su napadnute samo pristalice SNS!

Kako saznaje Kurir, siledžije s fotografija je za obezbeđivanje mitinga SNS organizovao jedan od visokorangiranih pripadnika MUP.

 

SNS krije redare

Advertisements

 

– Ti momci na fotografijama su pripadnici navijačkih grupa, ekstremisti, i rade kao obezbeđenje više poznatih prestoničkih klubova (imena klubova poznata redakciji). Njih je za ovaj miting SNS organizovao jedan od visokopozicioniranih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji s njima sarađuje i u vezi sa obezbeđenjem pomenutih klubova – kaže izvor Kurira.

I dok neki batinaši nisu odranije poznati široj javnosti, siledžija koji je napao novinarku Danasa je često viđen na mitinzima SNS. On je bio tik uz Vučića, na mitingu naprednjaka u Kruševcu, a u prvom redu je bio i na još nekoliko okupljanja u organizaciji SNS.

Kurir je poslao pitanja MUP – da li su započeli istragu ko su batinaši s prikazanih fotografija, da li su utvrdili njihov identitet, te zašto su tvrdili da nikakvog napada na novinare nije bilo i zašto pripadnici policije nisu zaštitili kolege na mitingu, ali je odgovor izostao. Odgovor je izostao i iz informativne službe SNS – da li su ljudi s fotografija angažovani u ime SNS kao redari, da li su članovi te stranke, kao i da navedu imena redara koje su angažovali za miting.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: