DOKAZ CRNO NA BELO! Batinaš koji je mučio građane, desna je ruka predsednika Vučića

Podeli vest sa drugima!
  • 990
    Shares

Advertisements

Jedan od batinaša koji su 31. maja, na dan polaganja zakletve predsednika, davili i vukli građane i novinare, čovek je Aleksandra Vučića, otkriva Kurir!

 

On je gotovo na svim Vučićevim skupovima, pa je i pre dva dana, tokom obilaska Gornjeg Milanovca, bio u pratnji predsednika – rame uz rame sa njim, što se jasno vidi na fotografijama koje objavljujemo!

Skandalozno je i to što je, dok su siledžije tukle novinare i fotoreportere 31. maja, policija mirno stajala tik uz njih ništa ne preduzimajući, što takođe pokazuju nove fotografije!

 

Rade za MUP?

 

Na slikama do kojih je Kurir došao – jad i beda današnjice – pripadnici policije prave se da ne vide debele siledžije, među kojima i Vučićevog čoveka, dok guše fotografa koji sarađuje sa agencijom Tanjug, 18-godišnjeg Milutina Markovića i napadaju novinarku lista Danas Lidiju Valtner. I to ista ona policija koju predvodi Nebojša Stefanović, a koja je izdala sramno saopštenje da nikakvog napada na novinare nije bilo, već da su napadnute samo pristalice SNS!

Kako saznaje Kurir, siledžije s fotografija je za obezbeđivanje mitinga SNS organizovao jedan od visokorangiranih pripadnika MUP.

 

SNS krije redare

Advertisements

 

– Ti momci na fotografijama su pripadnici navijačkih grupa, ekstremisti, i rade kao obezbeđenje više poznatih prestoničkih klubova (imena klubova poznata redakciji). Njih je za ovaj miting SNS organizovao jedan od visokopozicioniranih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji s njima sarađuje i u vezi sa obezbeđenjem pomenutih klubova – kaže izvor Kurira.

I dok neki batinaši nisu odranije poznati široj javnosti, siledžija koji je napao novinarku Danasa je često viđen na mitinzima SNS. On je bio tik uz Vučića, na mitingu naprednjaka u Kruševcu, a u prvom redu je bio i na još nekoliko okupljanja u organizaciji SNS.

Kurir je poslao pitanja MUP – da li su započeli istragu ko su batinaši s prikazanih fotografija, da li su utvrdili njihov identitet, te zašto su tvrdili da nikakvog napada na novinare nije bilo i zašto pripadnici policije nisu zaštitili kolege na mitingu, ali je odgovor izostao. Odgovor je izostao i iz informativne službe SNS – da li su ljudi s fotografija angažovani u ime SNS kao redari, da li su članovi te stranke, kao i da navedu imena redara koje su angažovali za miting.

KURIR NOVINE

Advertisements