DODIK PRETI: Onaj ko ne glasa za mene dobiće otkaz!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Milorad Dodik (u nekim krugovima poznat i kao Mile Međed) je na svojoj predizbornoj tribini u Gackom prešao sve „zamišljene linije“ političkog ponašanja, korektnosti i ljudskosti i otvoreno, dok su snimale kamere, poručio svima u tom hercegovačkom gradiću da mogu da ostanu bez posla. Samo ako na idućim izborima u RS glasaju za opoziciju, a ne za njega!

 

Dakle, da ponovimo, za one koji možda nisu odmah shvatili: Milorad Dodik je lično zapretio svima koji ne budu u Gacku glasali za njega da će ostati bez posla! I da će ih on lično najuriti!

Advertisements

Gacko je grad na jugu Hercegovine, nalazi se u Republici Srpskoj i ima oko 6 hiljada stanovnika. Kao i svako manje mesto, tu se svi dobro znaju, i teško da neko ko, na primer, ne želi da glasa za Milorada Dodika, to može da sakrije. Zato je ovakva pretnja izuzetno opasna. Jer, Mile je rešio da ozvanični svoj status „boga i batine“ koji ima u RS, koja je praktično postala njegova privatna država.

 

Ovakva bahatost je tipična za mnoge političare u Srbiji i okruženju, ali niko do sada nije ovakvo otvoreno i bahato zapretio. To je, dakle, taj čuveni partner Aleksandra Vučića i SNS-a preko Drine. Lopuža i kabadahija koji je odlučio da otvoreno zapreti svima koji ne misle isto kao on.

 

Autor teksta: GERILA.RS

Advertisements

error: