DOĐI MALO ČIČI – Premijer / Predsednik Vučić zagrlio na konferenciji ministra policije!

Podeli vest sa drugima!
  • 1.6K
    Shares

Advertisements

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osvojio 71,6 odsto glasova na ponovljenim izborima koji su održani danas na 8 mesta glasačkih mesta u Srbiji.

 

22.03 – Završena konferencija premijera Vučića

21.57 – Ne podležem pritiscima nikome jer predstavljam Srbiju.

21.56 – Ljudi teško žive, to nije novost. Još mnogo rada će nam trebati, ali smo na dobrom putu. Međutim, ni sa kim neću da razgovoram jezikom pretnji i ucena.

Advertisements

21.54 – Što se tiče studentskih protesta, sa svima uvek razgovoram i sve razumem. Samo hoću da znam sa kim razgovram. Da razgovaramo o našoj ekonomiji, obrazovanje kao ključna tema. Hajde da vidimo šta je to što smo pokrenuli i šta možemo da uradimo za to. Tolerisao sam sve moguće uvrede i ni na jednu jedinu uvredu nisam odgovorio.

21.51 – Niko nije želeo da čuje ovu tihu Srbiju, ovu koja radi i koja želi da radi. Nisam hteo da vam kažem da sam još juče dobio najnovije istraživanje javnog mnjenja i kako su rezultati pozitivni za nas, a kako su naši protivnici drastično pali.

Inače konferencija je izazvala brojne polemike na internetu jer je u jednom trenutku premiijer Vučić zagrlio ministra policije.

 

KURIR / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements