DOĐI MALO ČIČI – Premijer / Predsednik Vučić zagrlio na konferenciji ministra policije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je osvojio 71,6 odsto glasova na ponovljenim izborima koji su održani danas na 8 mesta glasačkih mesta u Srbiji.

 

22.03 – Završena konferencija premijera Vučića

21.57 – Ne podležem pritiscima nikome jer predstavljam Srbiju.

21.56 – Ljudi teško žive, to nije novost. Još mnogo rada će nam trebati, ali smo na dobrom putu. Međutim, ni sa kim neću da razgovoram jezikom pretnji i ucena.

Advertisements

21.54 – Što se tiče studentskih protesta, sa svima uvek razgovoram i sve razumem. Samo hoću da znam sa kim razgovram. Da razgovaramo o našoj ekonomiji, obrazovanje kao ključna tema. Hajde da vidimo šta je to što smo pokrenuli i šta možemo da uradimo za to. Tolerisao sam sve moguće uvrede i ni na jednu jedinu uvredu nisam odgovorio.

21.51 – Niko nije želeo da čuje ovu tihu Srbiju, ovu koja radi i koja želi da radi. Nisam hteo da vam kažem da sam još juče dobio najnovije istraživanje javnog mnjenja i kako su rezultati pozitivni za nas, a kako su naši protivnici drastično pali.

Inače konferencija je izazvala brojne polemike na internetu jer je u jednom trenutku premiijer Vučić zagrlio ministra policije.

 

KURIR / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: