DOBRO POZNATE FACE! Zašto ovi “nezavisni” analitičari NIKAD nisu kritikovali VUČIĆA?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ovo su dobro poznate face malih ekrana. Može se reći pored rijaliti programa i Vučića upravo njih najviše gledamo. Naravno obično na televiziji PINK.

 

Kako ih možemo nazvati? Zvnanično imaju zvanje analitičara, narod bi drugačije malo to mogao nazvati. Možda nešto kao “lelemudi” sa platom. Ipak, nije poenta vređati ove ljude oni su samo jedan deo velikog sistema.

To su Dejan Vuk Stanković, Nebojša Krstić i Željko Cvijanović. Analitičar, bivši pevač i novinar.

Za Cvijanovića se u medijima govorilo da je radio za vojnu obaveštajnu službu u nekada staroj nam državi. Da li je to tačno ili ne više i nije bitno. Nebojša Krstić bio je član čuvenog benda “IDOLI” gde je imao osrednju popularnost. Njegov kolega iz benda Srđan Šaper takođe je uspeo u medijskom biznisu pa sad drži jednu od najjačih reklamnih agencija u reigonu. .

Obojica su bili poznati kao nezvanični članovi kabineta Borisa Tadića. Šaper se dolaskom naprednjaka povukao u ilegalu, dok je Krstić preuzeo ulogu “drvenog advokata” za Vučića.

A za Stankovića je teško nešto više reći, do skora totalno marginalizovan lik.

UDARNA PESNICA MEDIJA

Danas ova trojica su udarna pesnica medija kad je u pitanju kritikovanje opozicije ili hvaljenje gospodina Vučića.

Kada predsednik napravi neku grešku, ovi analitičari izlaze da ga brane. Kad Vučić donese odluku koja iznervira veliki deo naroda, oni se obavezno pojave na Pinku objašnjavajući nam zašto je to dobro. Naravno NIJE!

Advertisements

Kad Vučić hoće nešto da poruči svojim saradnicima ili koalicionim partnerima javno, ali bi to moglo da ga  ugrozi on zamoli ove ljude da to urade umesto njega. Da li zauzvrat dobijaju neke pare, privilegije ili rade to zato jer ga vole, teško je reći. Dokaza konkretnih nema. Za sada.

Njih trojica su za kratko vreme uspela da postignu to, da od likova koji su totalno nepoznati ili zaboravljeni, postanu sigurno najomraženiji likovi malih ekrana. Naravno ima puno onih koji su oduševljeni njihovom retorikom i pričom ali generalno je to mali broj.

KAMPOVALI NA PINKU?

Kada je u režiji Željka Mitrovića bila emitovana serija “Držvni udar – Rušenje Vučića” na televizii Pink, ova trojica imali su glavne uloge pored čuvenog novinara Dragana J. Vučićevića. Izuzetno su se dopunjivali. Zanimljivo je da u tom specijalu nije došao niko ko bi drugačije mislio.

Tada su naši izvoru sa televizije bukvalno nam govorili da su dotični maltene kampovali na televiziji čekajući svoj red da dođu pred kamere kako bi rekli da su Vučiću odbrojani dani.

Dokle ćemo ih gledati na televiziji? Dotle dok Vučić bude na vlasti. Oni su poput pacova na brodu Titanik. Kad osete da brod tone beže u suprotnom smeru. Dakle, ovi će mu metaforički rečeno prvi put zabiti nož u leđa.

Ne brinite, samo čekajte i gledajte. Tako će biti.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / Miloš Ćupurdija

FOTO: Dnevni Žurnal

 

 

Advertisements

error: