DOBRA ODLUKA! Krstajić dobija otkaz!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Odluka o tome hoće li Mladen Krstajić ostati selektor fudbalske reprezentacije Srbije biće doneta u narednih 15-20 dana, poručuje potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević.

 

– Sačekajmo još malo da se slegnu utisci, pa ćemo pričati – kazao je za Informer Savo Milošević.

Potpredsednik Saveza smatra da se selektor Srbije kako kaže dobro pokazao.

– Krstajić je mnogo toga dobrog doneo u reprezentaciju i uzimajući u obzir koliko malo vremena je imao da se pripremi, dobro se pokazao. Da smo imali malo više sreće, tu mislim i na sudije, mogli smo i grupu da prođemo.

 

U svakom slučaju, moraćemo brzo da reagujemo jer se bliži i Liga nacija – kaže Milošević.

Kako Beogradski portal saznaje u taboru FSS Srbije postoji „struja“ koja izlaganje Srbije na Svetskom prvenstvu smatra ozbiljnim „debalkom“ i traži odgovornost od samog vrha, do sada Kokeza se nije oglasio i verovatno neće po pitanju svoje funkcije, ali postoje indicije da će Srbija ipak tražiti novog selktora.

Advertisements

 

Kasno je da se sada FSS Srbije pravda neiskustvom Mladena Krstajića, ali je opasno što „tvrdoglavost“ može skupo da košta Srbiju, neminovno je da je Krstajić povukao dostao loših poteza pa je nekoliko puta na Mundijalu menjao „štoperski tandem“, a forsirao Milnkovića koji baš ništa nije pokazao.

 

Sve izmene koje je izvršio bile su kasne, bez efekta, a potpuno je nerealno recimo da Prijović uopšte nije ušao i ako je bio bitan „šraf“ u timu Srbije, pa nas je čak i svojim pogodkom odveo u Rusiju.

 

Sa druge strane imamo recimo Živkovića koji ulazi pred kraj sa slomljenom rukom, zaista nečuveno, Bane Ivanović nije igrao poslednju utakmicu kao ni Luka Milivojević i Duško Tošić.

Sve ovo poziva na opreznost i ukazuje na veliku mogućnost da pred takmičenja poput „Lige nacije“ Srbija ipak nastupi sa novim selektorom.

 

Izvor: Beogradskiportal.rs

Advertisements

error: