DOBILI BATINA ZBOG KOSOVA! – Američke diplomate napadnute na DORĆOLU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako DNEVNI ŽURNAL nezvanično saznaje sinoć su oko 20h napadnuta dva državljanina SAD I.M i A.A inače diplomate koje borave u Srbiji već 2 godine.
Njih je prema za sada nezvaničnim informacijama napala nepoznata grupa mladića u blizini teniskih terena NOVAK na Dorćolu.
Kontktirali smo svoje izvore unutar Američke ambasade, koji međutim tvrde da nemaju informacije o navodnom napadu na njihove državljane.
Iz policije su takođe misteriozni. Dobili smo sledeći odgovor:

MUP ne može da izdaje ovakva saopštenja a da se prilikom svega toga ne konsultuje sa domicijalnom ambasadom u kojoj žive ti građani. To što su u pitanju diplomate samo uozbiljava stvar.

Advertisements

 

Dakle, nije na kraju jasno da li je zaista došlo do napada. Ipak ako je po izjavama očevidaca i svedoka do napada je došlo. Redakciji Dnevnog Žurnala obratio se MILOŠ JAKOVLJEVIĆ koji tvrdi da su zaistva dve strane osobe napadnute, a da su mladići uzvikivali KOSOVO JE SRBIJA.

 

Takođe, uspeli smo da saznamo da je u redakciju jednih dnevnih novina takođe stigla ova vest, ali da je oni nisu objavili iz nepoznatih razloga!?

 

DNEVNI ŽURNAL

Aleksandra Opačić

FOTO: Ilustracija

Advertisements

error: