DNO! Žene u Brusu se okupile da daju podršku Jutki

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

U Brusu je održan skup žena koje su se okupile kako bi pružile podršku predsedniku Opštine, Milutinu Jeličiću Jutki, koji je optužen da je seksualno uznemiravao nekoliko žena, i koji je najavio ostavku, ali zvanični dokument javnost još nije videla.

 

Milutin Jeličić, predsednik opštine Brus, ipak je dobio podršku i to od grupe žena. Oko pedesetak žena okupilo se ispred zgrade opštinske uprave u Brusu kako bi dali podršku predsedniku opštine Milutinu Jeličiću Jutki zbog skandala koji već godinu dana potresa srpsku javnost.

 

Okupljene žene uglavnom kažu da je sve što se iznosilo protiv Jeličića neistina. Kažu i da je on jedan od najboljih predsednika opštine u istoriji Brusa, i da je puno učinio za ovo mesto.

Advertisements

 

Ekipa TV N1 razgovarala je sa učesnicama protesta koje su rekle da su se spontano okupile. Većina njih je rekla da je sve ono što je Marija Lukić iznela u javnost neistina, sa ciljem da se Jeličić smeni sa vlasti:

 

“Predsednik je jedan divan čovek koji voli svoju porodicu, svoju decu i sve nas građane. Za pojedince, a i tu Mariju Lukić – ja mislim da je ona radila kod njega u stranci, ona nije bila sekretarica njegova kao što se predstavlja, ona je radila u stranci.”

“Danas je pijačni dan. Četvrtak. Kaže dan za begenisanje, pa došli smo da vidimo ove lepe novinare.”

 

N1 SRBIJA

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: