DNO! Vesić: Opet ćemo rekonstruisati Skadarliju

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zamenik gradonačelnika Beograda i prorežimski tabloidi optužili N1 za propagandu i laži posle priloga o loše urađenoj rekonstrukciji Skadarlije. Goran Vesić i direktor Beograd puta prvi put pomenuli još dve faze rekonstrukcije tek posle izvestaja nase TV.

 

Televizija N1 ponovo se našla na meti tabloida, ali i zamenika gradonačelnika Beograda i direktora pojedinih gradskih preduzeća nakon što je prekjuče u našem Dnevniku emitovan prilog o loše urađenoj rekonstrukciji Skadarske ulice.

 

Goran Vesić, koji je prošle godine govorio o tri faze obnove Skadarlije i tome da će biti završena do kraja 2018, danas tvrdi da je N1 obmanuo gledaoce i da tek predstoje četvrta i peta faza rekonstrukcije, o kojima ranije nikada nije bilo reči.

Koliko faza ima rekonstrukcija Skadarlije? Taj podatak varira u zavisnosti od toga kada je pitanje postavljeno. Zvanični odgovor zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića prošle godine glasio je tri.

Advertisements

 

“Ugostitelji su predložili da se poslednja faza rekonstrukcije Skadarske ulice obavi po završetku letnje sezone od oktobra meseca. Grad Beograd je prihvatio ovaj zahtev jer mi rekonstrukciju ove ulice od početka obavljamo u dogovoru sa ugostiteljima”, navodi se u Vesićevoj izjavi od 24. marta prošle godine, objavljenoj u više dnevnih listova.

 

Vesićevu najavu pratili su naslovi “Poslednja faza rekosntrukcije Skadarlije od oktobra” (Studio B) i “Majstori uskoro kupe alat iz Skadarlije!” kojim je najavljen završetak radova do kraja januara ove godine.

 

Međutim, kada je N1 pre dva dana objavila prilog o stanju kaldrme u najpoznatijoj boemskoj ulici u zemlji, manje od godinu dana nakon rekonstrukcije, zamenik gradonačelnika optužio je preko Fejsbuka N1 za propagandu. Ubrzo su njegovu reakciju preneli gotovo svi tabloidi.

 

N1 Srbija

Advertisements

error: