DNO OD SRBIJE! Golubovića iz zatvora šalju u rijaliti

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kristijan Golubović ponovo je podneo molbu za uslovni otpust iz zatvora nakon što je izdržao dve trećine zatvorske kazne od osam godina na koju je osuđen zbog preprodaje heroina.

 

Ovo je treća molba Golubovića kojom traži od suda uslovni otpust, pošto su mu prethodne dve odbijene u novembru prošle godine i u julu ove godine.

 

Sednica Višeg suda na kojoj će se odlučivati o novoj molbi zakazana je za četvrtak 22. novembar, rečeno je u tom sudu. Ako mu sud usliši ovu molbu, Kristijan će se, po svemu sudeći, naći u novom serijalu rijalitija “Zadruga 2” već do Nove godine!

Golubović je iz KPZ “Zabela” u Požarevcu nedavno predložio starleti Staniji Dobrojević, sa kojom je pre tri godine ušao u finale “Farme 6” i podelio nagradu od 50.000 evra, da izglade nesuglasice i uđu zajedno u “Zadrugu 2”.

Advertisements

Zato je Golubović ponovo poslao sudu molbu za uslovni otpust u nadi da bi sa Stanijom mogao da ponovi uspeh iz “Farme” i ostvari materijalnu dobit. O tom zahtevu Viši sud u Beogradu zasedaće već u četvrtak, nakon čega će biti izvesno da li su Kristijanove nade realne, pošto su mu prethodne dve molbe za privremeni izlazak na slobodu odbijene.

 

Golubović se trenutno nalazi na izdržavanju kazne od osam godina zatvora, na koliko je osuđen zbog preprodaje heroina. S obzirom na to da je već izdržao dve trećine te kazne, stekao je pravo na uslovni otpust. Inače, puna kazna zatvora mu ističe za godinu i po dana, odnosno u aprilu 2020. godine.

On je u pritvoru, koji se uračunava u zatvorsku kaznu, proveo tri i po godine. Potom je pušten da se brani sa slobode, što je iskoristio za učešće u rijaliti programima. Posle pravosnažne presude u novembru 2014, još godinu i po dana je uspevao da odlaže odlazak u zatvor, i to zbog rođenja deteta i ugovora sa RTV Pink. Na izdržavanju kazne je od polovine marta 2016.

 

ALO.RS

Advertisements

error: