DNO! Kurir novine objavile da je u Zaječaru uhapšen vampir

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

D. D. (33) saslušan je nakon što su inspektori otkrili da je danima maskiran u utvaru uhodio svoju nekadašnju devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) i plašio ih dok su bili intimni.

 

Neverovatan slučaj šokirao je zaječarsku policiju, a lov na vampira trajao je čitavih 10 dana.

Htela da se ubije

– Žena V. P. uletela je u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: “Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!” Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora – kaže naš izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

Advertisements

 

– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! – počela je V. P. i kroz plač nastavila:

– Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene “ono”, eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.

 

Kurir novine su od ovoga napravili “clickbate” naslov u današenjem izdanju novina.

 

Telegraf / Republika.rs

Advertisements

error: