DNO DNA! Tamara (SNS) radi u isto vreme u Air Serbia, Razvojnoj agenciji i ministarstvu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jurenićeva je posle televizijskog angažmana postala savetnica tadašnjeg ministra Željko Sertića.

 

Tamara Jurenić javnosti je postala poznata kao televizijska voditeljka, pa savetnica bivšeg ministra privrede Željka Sertića. Sad obavlja tri funkcije, a za dve prima veoma visoke novčane nadoknade.

Jurenićeva je posle televizijskog angažmana postala savetnica tadašnjeg ministra Sertića, pa se onda prebacila u Ministarstvo pravde, gde je i danas zaposlena.

U registru Agencije za borbu protiv korupcije navodi se da je od 25. 12. 2015. Tamara Jurenić posebni savetnik ministra u Ministarstvu pravde i da za ovaj angažman dobija ni manje, ni više nego 107.000 dinara.

Advertisements

Pored ovog posla, koji joj očigledno nije dovoljan, Jurenićeva je od 11. 01. 2016. predsednik Upravnog odbora Razvojne agencije Srbije. Za ovaj posao mesečno prima platu od 67.407 dinara.

Ovo nisu jedini angažmani bivše televizijske voditeljke. Ona je i član nadzornog odbora Air Serbia, i to od 5. 12. 2015. godine, ali ovaj angažman radi „volonterski“.

Po društvenim mrežama pojavile su se informacije da je ona „SNS miljenica“ i da za ova tri angažmana prima „skromnih 300.000 dinara mesečno“.

Međutim, Agenciji za borbu protiv korupcije prijavljene su dve plate, koje ukupno iznose 174.000 dinara.

U žižu javnosti dospela je i kao „srpska Šeron Stoun“ jer je u jednoj TV emisiji prekrstila noge kao čuvena holivudska glumica u „Niskim strastima“:

IZVOR: ESPRESO.RS

Advertisements

error: