ĐURIČKO UDARIO NA VUČIĆA: Nismo svi Srbi glupi, ne verujemo ti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Moguće je da Vučić nije svastan i da ne primećuje da je trenutno i predsednik i premijer i koordinator svih službi bezbednosti i predsednik kućnog saveta i svih odeljenskih zajednica, ali ja sam svestan i svi vide da je ovo diktatura, rekao je glumac Nikola Đuričko u intervjuu magazinu NIN.

 

Komentarišući primedbu da se najviše bune oni kojima najmanje fali, Đuričko je naveo kao primer Lebane. „Kad tamo stigneš prvo vidiš umrlice, srce da da ti stane od tuge i nepravde. Tu je jedna od najnerazvijeniojih opština Imaju stopu 70 odsto i skoro svi su glasali za Vučića jer misle kad god smo bili opozicija opština je ostajala nerazvijena. Nećemo više to da radimo. Mi ćemo biti najpozanatija optina po SNS-stvu. Onda ćete možda i nama otvoriti neku fabriku“, kaže Đuričko.

Advertisements

 

„Najgore od svega je što ova vlast na taj način lomi kičmu ljudima, gladni su i moraju da pristanu da se odreknu privilegaije da slobodno govore i biraju. Zato je imam obavezu da glasno govorim da ovo jeste diktaturea, rekao je Đuričko.

 

(Izvor: Danas)

Advertisements

error: