ĐURIĆ: Ovi što blokiraju ulice, muče malu decu i nevine žene!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je da je prilikom protesta zbog cene goriva napadnut nedužan stanovnik Beograda.

 

On je dodao da je to neviđen akt nasilja, gde je i “pala krv” i zatražio reakciju nadležnih organa.

“Napadnut je nedužan stanovnik Beograda samo zato što se usudio da pita zbog čega Đilasovi, Jankovićevi, Jeremićevi, Tadićevi batinaši to rade. Usudio se da pita i dobio batine od huligana”, rekao je Đurić na konferenciji za novinare.

 

On je naglasio da SNS traži da počinici tog gnusnog akta nasilja budu izvedeni pred lice pravde.

 

Kako je rekao, Srbija nije zemlja u kojoj može da se toleriše ovakav akt nasilja, koji se, kaže, nije desio od ubistva Ranka Panića.

Zbog toga je neophodno da se u skladu za zakonom i procedurama i postupi, dodao je Đurić.

Advertisements

Dodao je da je na sve što se dešavalo i što se dešava SNS mesecima upozoravala – “da će u nedostatku argumenata, politike i podrške građana pokušati nasilnim metodama da dođu na vlast u Srbiji i da se, u nedostatku politike, upuštaju u obmanu i laž”.

 

On je rekao da neki od onih koji pozivaju građane na takve akcije imaju prijavljene imovine 25 miliona evra, a slična situacija je i sa drugima.

 

“Tadić poziva na protest, tobože na nezadovoljstvo zbog povećanja akciza, a upravo su ih oni, svi zajedno dok su bili na vlasti 2009. godine povećali 54 odsto. Pogledajte ‘Službeni glasnik’ od 22. januara 2009. godine”, rekao je Đurić.

 

Samo u tom danu, naveo je, po nalogu režima Tadića, Jankovića, Đilasa, povećane su akcize sa 27,5 dinara po litri na čak 42 dinara.

“Lažu na isti način i u vezi cene električne energije”, kazao je Đurić.

Kako je rekao, oni koji su ekonomiju zemlje i standard građana uništili pokušavaju građane da uvuku u pokušaj destabilizacije u zemlji.

 

IZVOR: Beta / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: