ĐURIĆ: Generacije će proučavati štetočinsku politiku Vuka Jeremića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ðurić kaže i da će “generacije stručnjaka proučavati štetočinsku spoljnu politiku Vuka Jeremića.

 

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić ocenio je danas da svakodnevno iskazivanje mržnje predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića prema predsedniku Srbije “nije politika, već psihičko stanje”, dok, kako kaže, premijerka Ana Brnabić opoziciji smeta jer radom za Srbiju “obesmišljava njihovu politiku mržnje”.

 

On je dodao da bi bilo moralno da Jeremić, pre nego što počne da “deli lekcije” odgovori na osnovu čega je dobio novac od katarskih ambasada i kontroverznog biznismena Patrika Hoa.

Advertisements

Ðurić kaže i da će “generacije stručnjaka proučavati štetočinsku spoljnu politiku Vuka Jeremića i “prvi primer u istoriji da jedna zemlja svoju teritoriju daje na odlučivanje sudu u kome većinu čine države koje joj oduzimaju tu teritoriju”.

 

Jeremić je na svom Tviter nalogu optužio premijerku Brnabić za nedostatak stručnosti ili morala, jer u inostranstvu govori da “crvene linije” samo smetaju kada je reč o nacionalnom interesu.

To se, kako je naveo Jeremić, usred međunarodnih pregovora nipošto ne izgovara, “sem ako zaista postoje donje granice – stručnosti ili morala”.

 

IZVOR: Pink.rs / FOTO: Beta

Advertisements

error: