ĐUKANOVIĆ: Bravo Dodik, hapsi narod tako i treba!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Ovaj događaj je izavao žestoke reakcije u javnosti , ali i oprečne komentare među srpskim političarima.

 

Protesti u Banja Luci pod nazivom “Pravda za Davida”, a hapšenja roditelja Davida Dragičevića izazvala su burnu reakciju građana i sukobe sa policijom.

Ovaj događaj je izavao čak reakcije u javnosti , ali i oprečne komentare među srpskim političarima. Jedan od njih je i Vladimir Đukanović koji je na Tviteru izneo svoj stav po ovom pitanju.

On je napisao na svom Twiter nalogu: “Konačno su institucije države u Republici Srpskoj počele da rade svoj posao”.

Advertisements

 

Konačno su institucije države u Republici Srpskoj krenule da rade svoj posao. Po ugledu na savremene zapadne demokratije.

Podsećamo, već mesecima na Trgu Krajine u Banjaluci svakodnevno se održavaju okupljanja građana pod nazivom “Pravda za Davida”. Članovi porodice i brojni građani traže da se jasno otkriju svi detalji smrti mladog Banjalučanina Davida Dragičevića. Davidov otac Davor Dragičević rekao je da ide do kraja u borbi za pravdu i istinu o smrti svog sina.

David je nestao u noći 18. marta. Njegovo telo je pronađeno na ušću Crkvene u Vrbas 24. marta. Dva dana kasnije, policija je održala pres konferenciju na kojoj su iznesene razne kvalifikacije i teške inkriminišuće optužbe koje su probudile sumnju kod porodice.

 

KURIR.RS / FOTO: Filip Pavličić

 

Advertisements

error: