ĐUKA BRANI VUČIĆEVOG SINA: I ja se družim sa kriminalcima, pa šta?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije poznat je po tome što ima svoje televizijske emisije u kojima uglavnom vodi bitke protiv svakog ko ne misli kao njegov šef Aleksandar Vučić.

 

Poslanik Đukanović (u nekim krugovima poznat i po svom nadimku – Đuka Bizon) često ne bira reči kojim će da zaštiti vođu i partiju, a ponekad bi bilo bolje da malo razmisli pre nego što progovori. Da ne bi ispadao ovoliko glup!

 

Portal Gerila.rs je u ponedeljak popodne prvi objavio priču o tome kako je mlađi Vučić tokom utakmice između Srbije i Kostarike na Svetskom prvenstvu navijao u društvu nekoliko osuđenih kriminalaca. Priča se prošilira po društvenim mrežama, uskoro su o svemu pisali i drugi mediji, a čak se i Aleksandar Vučić osvrnuo na sve i u svom dobro poznatom maniru penio o tome kako ga napadaju sa svih strana i kako više niko ne sme da mu dira porodicu i tako dalje.

Advertisements

 

Ovde bi valjalo napomenuti samo jednu stvar: članovima Vučićeve porodice koji se ne druže niti imaju kontakte sa kriminalom i kriminalcima – niko se ni ne bavi. On bi, ipak, kao predsednik države trebalo da zna će zbog njegove funkcije svi njemu bliski ljudi dobijati medijsku pažnju. To je tako svugde na svetu. U ovoj priči o Danilu apsolutno ništa nije izmišljeno. A to što mu se sin druži sa kriminalcima – dovoljno valjda govori o tome kakav je roditelj Aleksandar Vučić.

 

No, da se vratimo na Đuku. Kao verni SNS-ov vojnik, Đuka je pokušao da odbrani mladog Danila. Vrhunac njegovog malo dužeg monologa je da je Đuka rekao kako se i on poznaje i rado pozdravlja i viđa sa ljudima iz kriminalnog miljea, i da ne vidi problem u tome što se Danilo druži sa takvim osobama.

 

Uostalom, kompletnu Đukinu monodramu možete videti u videu ispod:

AUTOR TEKSTA: Gerila.rs

Advertisements

error: