ĐILAS: Za razliku od Vučića ja sam pošten čovek

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagovao je danas na gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u jutarnjem programu Prve televizije, uz tvrdnje da kritike koje je uputio na njegov račun, nisu osnovane.

 

Ðilas, u saopštenju koje je uputio javnosti, tvrdi da nije vlasnik medija u Srbiji, navodi da se, kako kaže, nikada nije dogovarao kako će izgledati Prva i B92 sa vlasnikom tih televizija, niti da je imao bilo kakve veze sa dobijanjem prava na korišćenje nacionalnih frekvencija ovih televizija 2006. godine.

 

On je reagovao i na Vučićevo objašnjenje da budući izbori neće biti fer zbog “ponašanja Ðilasovih medija”, i naveo da ga na televizije sa nacionalnom frekvencijom ne pozivaju da gostuje, te da ga, povremeno, pozovu iz nekoliko nedeljnika, jednog dnevnog lista i dve kablovske televizije.

Advertisements

Navodi i da je on bio gradonačelnik i da nikada nije “vladao Srbijom”, i negira da je odgovoran za neizgradnju metroa u Beogradu, te da su putevi, odnosno ulice u Beogradu problem, jer Beograd put vraća dugove iz njegovog vremena.

 

“Da su dugovi postojali, a nisu, odavno su mogli da budu vraćeni”, naveo je Ðilas u saopštenju, uz konstataciju, da “ako danas Beograd put ima dugove, da je to zato što ga vode nestručni ljudi.

 

Republika.rs

Foto: Tanjug

Advertisements

error: