DIPLOMATSKA BRUKA! TOMISLAV NIKOLIĆ upitao DONALDA TRAMPA da li je SRBIN!

Podeli vest sa drugima!
  • 266
    Shares

Advertisements

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, nakon što je čestitao Dan državnosti Srbije, predsednik SAD je sa predsednikom Srbije razmenio još nekoliko poruka, a bilo je reči o tome da Donald Tramp navodno vuče korene sa brdovitog Balkana.

– Radujem se produbljivanju važnog partnerstva između naše dve zemlje i nastavku naših zajedničkih napora da se našim narodima obezbedi svetlija i prosperitetnija budućnost obeležena mirom, napretkom i dobrim odnosima – navodi se u tekstu čestitke američkog predsednika.

– Hvala vam. Radujem se zajedničkom radu u predstojećim mesecima, u korist naroda obe države – odgovorio je Nikolić.
Kako saznaje naš list, predsednik Srbije Tomislav Nikolić je oko 19 časova od Donalda Trampa dobio poruku povodom predstojećeg državnog praznika.

Advertisements

– Čim je dobio Trampovu poruku, predsednik Nikolić mu se putem Tviter naloga, a sa svog mobilnog telefona, zahvalio na čestitki. Predsednici su razmenili još nekoliko poruka, a bilo je i priče u šaljivom kontekstu o navodnom Trampovom poreklu sa Balkana – kaže naš izvor i dodaje da je atmosfera bila sjajna.

Podsetimo, mnogobrojni mediji su preneli tvrdnje Todora Dičeva, bivšeg bugarskog ambasadora u Japanu, prema kojima je predsednik SAD poreklom Šop, odnosno pola Srbin, pola Bugarin, a da su njegovi preci sa Stare planine. Do ovog otkrića došlo se posle opsežnog istraživanja Trampovog porekla.

 

ALO

Advertisements