DIPLOMATSKA BRUKA! TOMISLAV NIKOLIĆ upitao DONALDA TRAMPA da li je SRBIN!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, nakon što je čestitao Dan državnosti Srbije, predsednik SAD je sa predsednikom Srbije razmenio još nekoliko poruka, a bilo je reči o tome da Donald Tramp navodno vuče korene sa brdovitog Balkana.

– Radujem se produbljivanju važnog partnerstva između naše dve zemlje i nastavku naših zajedničkih napora da se našim narodima obezbedi svetlija i prosperitetnija budućnost obeležena mirom, napretkom i dobrim odnosima – navodi se u tekstu čestitke američkog predsednika.

– Hvala vam. Radujem se zajedničkom radu u predstojećim mesecima, u korist naroda obe države – odgovorio je Nikolić.
Kako saznaje naš list, predsednik Srbije Tomislav Nikolić je oko 19 časova od Donalda Trampa dobio poruku povodom predstojećeg državnog praznika.

Advertisements

– Čim je dobio Trampovu poruku, predsednik Nikolić mu se putem Tviter naloga, a sa svog mobilnog telefona, zahvalio na čestitki. Predsednici su razmenili još nekoliko poruka, a bilo je i priče u šaljivom kontekstu o navodnom Trampovom poreklu sa Balkana – kaže naš izvor i dodaje da je atmosfera bila sjajna.

Podsetimo, mnogobrojni mediji su preneli tvrdnje Todora Dičeva, bivšeg bugarskog ambasadora u Japanu, prema kojima je predsednik SAD poreklom Šop, odnosno pola Srbin, pola Bugarin, a da su njegovi preci sa Stare planine. Do ovog otkrića došlo se posle opsežnog istraživanja Trampovog porekla.

 

ALO

Advertisements

error: