ČEDA: Neću da podržim Đilasa, Jeremića i Jankovića oni su lažna opozicija!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Liberalno demokratska partija neće podržati kandidaturu Dragana Ðilasa za gradonačelnika Beograda i na te izbore će izaći sa svojim planom i programom koji će ponuditi građanima, rekao je danas lider te partije Čedomir Jovanović, te dodao da se protivi raspisivanju eventualnih vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji.

 

Jovanović je na konferenciji za novinare rekao da svako ima pravo da se kandiduje, da je Ðilas političar sa iskustvom, ali da ni ranije a ni sada njih dvojica nisu istomišljenici u tolikoj meri da bi Ðilasu dao podršku.

Kako je rekao, program Ðilasa, Saše Jankovića i Vuka Jeremića nije ono sa čim može da se složi,jer je, kaže, to samo konfrontacija sa Vučićem i njegovom strankom, a LDP, poručio je, želi suštinske premene načina vođenja grada, javnih preduzeća…

Advertisements

 

Jovanović kaže i da Ðilasa, Jankovića i Jeremića veže samo “lična frustracija Vučićem”, a svaki od njih je, kako kaže, pokušao na svoj način da bude partner Vučiću.

Lider LDP kaže i da se protivi vanrednim parlamentarnim izborima i pita šta bi bila tema tih izbora, jer je uveren da je nerazumljivo da se to radi samo zbog međusobnih ličnih odnosa stranaka.

 

To bi, primećuje, bilo razumljivo da, na primer, vlada promeni politiku za koju je dobila podršku građana.

INFORMER

Advertisements

error: