ĐILAS BRANI MARIJU MALI! – Država da stane u zaštitu nje i dece, Siniša je nasilnik!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon što je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas poručio da tužilaštvo treba da ispita optužbe Marije Mali na račun njenog bivšeg supruga, gradonačelnika Beograda Siniše Malog, usledio je žestok odgovor iz vrha Srpske napredne stranke (SNS).

 

Naime, Đilas je poručio je da optužbe Marije Mali zahtevaju posebnu pažnju tužilaštva.

– Brak i razvod su privatna stvar dvoje ljudi, ali optužbe koje je iznela gospođa Marija Mali zahtevaju posebnu pažnju tužilaštva. Posle niza ozbiljnih optužbi na račun gradonačelnika – od Savamale do prikrivanja imovine i nejasnih izvora finansiranja mnogih stvari, mislim da o svim ovim optužbama treba reč da da tužilaštvo. Ipak, najvažnije je da nam daju odgovor na pitanje da li u sudovima postoje oni koji ne vode računa o interesu dece, već zapravo prodaju starateljstva – rekao je Đilas za dnevni list “Danas”.

Na ovu konstataciju Đilasa, ekspresno je reagovao Aleksandar Jovičić, potpredsednik Izvrsnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i predsednik opštine Palilula.

Advertisements

– Čovek koji je čerupao budžet grada Beograda i svih gradskih preduzeća sada poput lešinara pokušava da zaradi jeftine političke poene zadirući u najprivatniju oblast – starateljstvo nad decom. Verovatno ga boli činjenica da od kada je SNS preuzeo upravljanje prestonicom, deficit grada je višestruko smanjen a prihodi gradskih preduzeća uvećani su čak osam puta. Građani Beograda to vrlo dobro znaju, i nikakvi, pa čak ni najperfidniji postupci od kojih ne preza, neće mu pomoći da ponovo bude u situaciji da opet otima novac građana. Ni Beograđani niti SNS – naveo je Jovičić.

Ni tu se nije zaustavio, već je dodao da je Đilas čovek kome je licemerje bilo zaštitni znak čitave političke karijere, te da ga zato ni ovaj put nije iznenadio, niti odstupio od sopstvenog političkog manira.

– Dragan Đilas, čovek koji je javno optužen za porodično nasilje, fizički napad na sopstvenu suprugu i tasta, danas daje sebi za pravo da se meša i komentariše porodične odnose gradonačelnika Beograda. O porodičnim vrednostima našao je za pravo da priča čovek koji se dva puta razvodio i koji je i fizički nasrnuo na suprugu i tasta jer nije želeo da plaća alimentaciju. I da pogodili ste, nikada za to, naravno, nije odgovarao – zaključio je Jovičić.

 

ALO NOVINE

Advertisements

error: