DIKTATURA TOTALNA! VUČIĆ: Izbacujem iz stranke svakog ko misli da je iznad mene!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Srpska napredna stranka kreće sa smenom svojih funkcionera na lokalu zbog bahatosti. Neki gradonačelnici se ponašaju kao da su moćniji od šefa stranke.

 

Srpska napredna stranka sprovešće veliku čistku među članstvom, a prvi na udaru su lokalni funkcioneri, odnosno neki od čelnika opština i gradova koji se bahato ponašaju i bukvalno glume šerife, saznaje Kurir!

Neki od njih će biti smenjeni sa trenutne funkcije, kaže izvor našeg lista iz vrha SNS, a neki čak i isključeni iz stranke.

 

– Do vrha stranke počele su da stižu priče o problematičnom ponašanju pojedinih članova koji su na visokim pozicijama, neki su čak i na funkciji gradonačelnika. Mnogi od njih su umislili da su jači od stranke, da su jači od predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića. Zaboravili su da ne bi ni dobili te funkcije da nije bilo stranke, ali pre svega građana, koji su glasali za SNS. Biće to pravo letnje provetravanje, jer su se mnogi ušuškali u svoje funkcije i misle da su bogomdani – kaže naš izvor iz vrha vlasti.

Advertisements

On još navodi da će se prilikom odlučivanja uzeti u obzir i rezultati, kao i rad na terenu.

– Veoma loše se kotiraju pojedini funkcioneri iz, na primer, Niša, Zrenjanina, Šida, Smedereva… A to je samo vrh ledenog brega, ima ih mnogo više. Naprednjaci imaju vlast u više od 150 opština u Srbiji – navodi izvor našeg lista.

 

Potpredsednica Vlade i član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović poručila je u razgovoru za Kurir da u stranci stalno proveravaju ko je kakve rezultate ostvario.

– Mi uvek na našim sednicama razgovaramo o tome šta smo uradili i kakvi su rezultati. Rezultati opredeljuju. Tako da u potpunosti isto mislim kao Darko Glišić, naš predsednik Izvršnog odbora (vidi okvir) – kazala je ona.

 

  • KURIR.RS

Advertisements

error: