Devojka iz Niša iznervirala javnost: Srpski momci su slepci bez kola i para!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nišlijka Nikolina Spasić izazvala je ogroman gnev korisnika društevnih mreža kada je javno ostavila komentar upućen srpskim momcima.

 

Negativne komentare su uglavnom upućivali muškarci i to oni nešto stariji dok su devojke uglavnom podržavale iznete stavove ove devojke.

Nikolina za sebe kaže da je članica feminističkog udruženja “Me too”. Ovo udruženje je u poslednjin nekoliko meseci poprilično uticajno i popularno.

 

Šta je zapravo napisala ova devojka?

Prenosimo u celosti. 

Advertisements

 

Sram vas bilo srpski momci. Zahtevate sve i svašta od devojaka a nudite nam tačno ništa. Ni sigurnost ni novac. Ne možemo da se osećamo bezbedno  zato što ste uglavnom žgoljavi i niski i niste ni za šta. Ugledajte se malo na one prelepe crnce u Evrpopi. Nabedili ste sebe da ste nešto a u stvari ste ništa.

Svet je ogroman i sve se nudi uz obrazloženje dok momci u Srbiji misle da su bogom dani pa otimaju ni ne pitaju. Dosta mi je vaših primitivnih komentara i flertovanja na koje može da padne samo neka glupača koja žuri što pre da se uda.

 

Napravite nam dete jer želite da nas kontrolišete i sisate krv i emocije kao krpelji. Slepci bez novca i kola. Niste sposobni ni sebe da izdržavate a kamoli devojke. Još živite od majčinih para i hrane.

A devojke vam trebaju da nastave ulogu vaših majki. E NE MOŽE!

 

Izvor: Dnevnizurnal.com / FOTO: Ilustracija

 

Advertisements

error: