DELITE VEST! HITAN APEL! – Moramo da spasimo Draganu od raka!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dragane je devojčica, koja je do pre dva i po meseca imala sasvim normalno detinjstvo! Sada, sa svojih 15 godina, ona bije najveću bitku!

 

Priču Dragane Antić, teško bolesne devojčici dele građani na društvenim mrežama. Ona ima samo 15 godina i tumor na mozgu. Dragana trpi nesnosne bolove, ne jede i ne komunicira. To su posledice treće operacije. Za razliku od prve dve, posle treće je i životno ugrožena.

Pevač Nikola Rokvić pozivao je sve ljude da pomognu Dragani da iz dobije najvažniju bitku – bitku za život.

 

Dragana se bori sa opakom bolešću – tumor glioblastom, giganstocellulare WHO gradus IV .

Advertisements

Operisana je tri puta i lečena sa 33 radio i hemioterapije. Nakon poslednje operacije u avgustu 2018. godine, stanje se značajno pogoršalo. Leva noga i ruka su delimično nepokretne i svakodnevno trpi jake bolove u celom telu.

 

Pomozimo Dragani da u ovoj borbi njeno srce nastavi da kuca i da se Draganin glas još dugo čuje. Vreme joj nije saveznik. Omogućimo sredstva za nastavak lečenja u inostranstvu, budimo u timu za najvažniju utakmicu njenog života i neka ishod ove utakmice bude život.

 

Pomozimo Dragani! Upišimo 556 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

 

 

IZVOR: Espreso.rs / FOTO: Facebook

 

 

Advertisements

error: