DELITE VEST – DA SVI VIDE! Ovo je direktor koji je oteo pare od siromašnih građana i dao sam sebi!

Podeli vest sa drugima!
  • 1.4K
    Shares

Advertisements

Iako budžetom opštine Aleksandrovac za prošlu godinu nisu bila predviđena sredstva za platu Milorada Vuletića, direktora opštinskog centra za socijalni rad, on je ipak redovno primao lični dohodak, i to od para namenjenih najugroženijima.

Kako se čulo na nedavnoj sednici SO Aleksandrovac, mesečnu platu i doprinose za direktora Vuletića u iznosu od preko 100.000 dinara isplaćivali su iz opštinske kase na Vuletićev zahtev, a po odobrenju predsednika opštine Jugoslava Stajkovca, i to sa pozicije „pomoć bolesnim i iznemoglim osobama i angažovanje gerontodomaćica“.

U ovoj svojevrsnoj otimačini je učestvovao i predsednik SO Tomiša Savković, koji nije prijavio Ministarstvu za rad i socijalna pitanja da je aleksandrovački parlament izabrao Vuletića za direktora Centra za socijalni rad, zbog čega se Vuletić, za razliku ostalih njegovih kolega u Srbiji, prošle godine nije našao na platnom spisku tog ministarstva.

Advertisements

Inače, odbornici opozicije u SO Aleksandrovac tvrde da je nezakonitim postupanjem Vuletića i drugih odgovornih čelnika ove lokalne zajednice opštinski budžet oštećen za preko 1,5 miliona dinara, koliko je u 2016. godini otišlo za Vuletićevu platu i doprinose, umesto za socijalu.

U nameri da čujemo i drugu stranu, više puta smo obišli prostorije aleksandrovačkog centra za socijalni rad, ali tamo nije bilo Vuletića. Kada smo telefonom kontaktirali sa njim, Vuletić je žučno reagovao.

– Ko ti, bre, daje za pravo da me uznemiravaš – vikao je Vuletić

 

 

ALO

Advertisements