DELITE VEST – DA SVI VIDE! Ovo je direktor koji je oteo pare od siromašnih građana i dao sam sebi!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Iako budžetom opštine Aleksandrovac za prošlu godinu nisu bila predviđena sredstva za platu Milorada Vuletića, direktora opštinskog centra za socijalni rad, on je ipak redovno primao lični dohodak, i to od para namenjenih najugroženijima.

Kako se čulo na nedavnoj sednici SO Aleksandrovac, mesečnu platu i doprinose za direktora Vuletića u iznosu od preko 100.000 dinara isplaćivali su iz opštinske kase na Vuletićev zahtev, a po odobrenju predsednika opštine Jugoslava Stajkovca, i to sa pozicije „pomoć bolesnim i iznemoglim osobama i angažovanje gerontodomaćica“.

U ovoj svojevrsnoj otimačini je učestvovao i predsednik SO Tomiša Savković, koji nije prijavio Ministarstvu za rad i socijalna pitanja da je aleksandrovački parlament izabrao Vuletića za direktora Centra za socijalni rad, zbog čega se Vuletić, za razliku ostalih njegovih kolega u Srbiji, prošle godine nije našao na platnom spisku tog ministarstva.

Advertisements

Inače, odbornici opozicije u SO Aleksandrovac tvrde da je nezakonitim postupanjem Vuletića i drugih odgovornih čelnika ove lokalne zajednice opštinski budžet oštećen za preko 1,5 miliona dinara, koliko je u 2016. godini otišlo za Vuletićevu platu i doprinose, umesto za socijalu.

U nameri da čujemo i drugu stranu, više puta smo obišli prostorije aleksandrovačkog centra za socijalni rad, ali tamo nije bilo Vuletića. Kada smo telefonom kontaktirali sa njim, Vuletić je žučno reagovao.

– Ko ti, bre, daje za pravo da me uznemiravaš – vikao je Vuletić

 

 

ALO

Advertisements

error: