DEL BOJ OTKRIO JAVNOSTI: “Mućke” nam nisu donele milione!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumac Dejvid Džejson (76), proslavio se ulogom Del Boja u seriji “Mućke”, iznenadio je javnost kada je posle toliko godina progovorio o zaradi u ovoj planetarno popularnoj seriji.

 

Iako odmah pomišljate da su glumci ove serije zaradili milione, istina je potpuno drugačija.

“Nemojte da počinjem o platama u BBC-ju. Nikada nismo bili deo prve lige. Sitkomi su uvek bili siromašni rođak zabavnog televizijskog programa, bez obzira na to koliko su popularni. Oni pametni danas osnivaju svoje produkcijske kompanije i tako zarađuju. Ali to se nije radilo u moje vreme, već si dobijao samo ono što dobiješ. A to nikad nije bilo mnogo”, rekao je glumac.

 

Dejvid je onda objasnio da je ogromna razlika između današnjeg i tadašnjeg sveta.

 

“Danas živimo u drugačijem svetu, u kojem su slava i novac najvažniji. Ja sam postao glumac jer je to bilo ono čime želim da se bavim. Želeo sam da budem uspešan, a ne slavan i bogat, a to nije isto. Ljudi to danas poistovećuju. Nudili su mi da uđem u rijalitije, a iako su honorari veoma privlačni uvek sam ih odbijao. Mislim da novac nikada ne treba da bude motiv”, kaže on i dodaje:

Advertisements

“Čak i kada sam bio na vrhuncu popularnosti sa “Mućkama”, nisam imao skupe automobile i nisam bio okružen ženama. Uvek sam stajao čvrsto na zemlji i radio svoj posao. Nisam želeo da postanem zvezda, nisam imao vremena za to. Samo sam hteo da budem dobar u svom poslu i da održim dobar standard.”

 

IZVOR: Telegraf.rs / FOTO: AP

Advertisements

error: