DECA POZNATIH POLUDELA! Ćerka Anabele ulazi u RIJALITI da gradi “karijeru”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna Đogani, otkrila je na Instagramu da ulazi u jedan rijaliti koji od sutra počinje sa emitovanjem.

Naime, ona se tim povodom obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram i uputila im sledeću poruku:

“Dragi moji, želim da vam kažem da od danas neću biti aktivna na Instagramu. Ali ne brinite, profil neće biti zapostavljen, sve moje slike i sve što se bude dešavalo u rijalitiju “Zadruga” biće okačeno. Želim da vam se svima zahvalim na podršci, ljubavi i lepim rečima.

Advertisements

Daću sve od sebe da vas ne razočaram, da budem ono što jesam i da dokažem onima koji ne veruju, da sam jedna obična devojka sa manama i vrlinama. Pokazaću vam da se u ovom svetu poštuju i cene dobri i kulturni ljudi. Šta znači biti dama sa stavom! Ovom slikom poručujem vam da volite ljude oko sebe, čuvajte ih i budite zahvalni svaki dan na onome što imate oko sebe. Šaljem vam veliki pozdrav, ljubav i pozitivnu energiju! Budite uz mene, verujte u mene, a ja vas neću izneveriti! Idemo dalje, sve do medalje! Voli vas vaša Luna”.

Na fotografiji koju je objavila Luna je pozirala sa mamom Anabelom, očuhom Andrejem i sestrama Ninom i Blankicom, međutim njenog oca Gagija Đoganija nema u ovom društvu.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: