Deca nam umiru a plaćamo pola miliona evra doček Nove Godine

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Sada kada se beogradska novogodišnja rasveta vidi maltene iz svemira, red je organizovati i prigodan muzički program za tu specijalnu noć, u kojoj ćemo ući u perspektivnu i blistavu 2019. I zaista pored onakve rasvete, baš bi bilo glupo nemati i jedno 20 – ak bendova minimum na trgu, pa da isprštimo za sve pare i onako kako dolikuje. Pa kad je bal, nek je i maskenbal, zaslužili smo realno.

 

Opšte je poznato da samo visoke vibracije privlače dobre stvari, a u prilog tome da su i te kako razmišljali o nama i našim najvišim vibracijama ide upravo i taj spisak učesnika, bendova i izvođača, koji će nam novogodišnju noć ulepšati i to za samo pola miliona evra. Šta kažete? Možda baš i nismo u situaciji da tu cifru damo za muziku za doček? Ma šta vam je ljudi?? Pa nemojte da ste hejteri.

 

To je čist pesimistički stav. Dobro ajde, možda i nije baš realna cifra, ali ako nećemo za novaka, kad ćemo? Pa to je samo taj jedan dan u godini, nije kao da je svaki dan. Može valjda Srbija da se isprsi za toliko majku mu…pa da nam bude svima lepo… da se radujemo, veselimo, da zadržimo te pozitivne misli koje imamo, i da uđemo u Novu, totalno ful… pa ćemo kasnije da razmišljamo šta i kako dalje. O tom potom. Lagano.

Advertisements

 

Elem, pevač Vlado Georgiev objavio na svom tviteru pomenut spisak, koji ćemo mi nesebično podeliti sa vama, da kao što i on reče – imate dovoljno vremena da se lepo organizujete. A i tu sve lepo piše šta kome i na šta koliko hiljada evra…da se zna odakle ta krajnja cifra od pola miliona…prosto da ne mislite da vas neko zavlači. Evo ima, sve crno na belo.

 

Takođe u tom rangu zvezda imamo i Sašu Kovačevića, ili se prema njegovom honoraru od 42.711, a koji je za samo par somića manji od Bajaginog, tako čini. Saša je sa svoja dva hita uspeo da se uspne na ovoj listi i stane rame uz rame sa Bajagom i Instruktorima. Čestitamo, ipak nemojte da zaboravite da je Saša zaslušni građanin Zemuna, bar je takvu nagradu primio pre nekog vremena. Zatim, moći ćemo da čujemo i Harisa Džinovića koji ubedljivo prednjači sa svojim honorarom od 55.932 evra. Nemamo informacije šta će Haris raditi na sceni za te novce, ali eto, nestrpljivo čekamo, pa ćemo i to videti.

 

Tu je zatim Stereo MC's sa 22 hiljade, za ove na ekstazama, i da se malo podsetimo ljupkih devedesetih, i na kraju potpuno fantastično osveženje – Đorđe David. Njega bar niko nije video vekovima. Za pet hiljada evra on će nas podsetiti na to koliko je ustvari falio sve ove godine. Ali dobro, čak i da ne bude tako, to je ionako samo pet hiljada… nije kao da je kuća cela.

 

ESPRESO.RS / FOTO: MONTAŽA

 

Advertisements

error: