DANSKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA sprečila ubistvo! Albanska mafija hoće da ubije Cecu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Danski agenti razotkrili su plan albanskih terorista, koji su nameravali da u Kopenhagenu ubiju srpsku folk-divu Svetlanu Cecu Ražnatović, ekskluzivno saznaje KURIR!

Cecu Ražnatović će u Danskoj, gde putuje u petak, čuvati pripadnici bezbednosno-informativne službe PET, saznaje Kurir.
Zabranjeno kretanje

Kako smo otkrili, srpska folk diva je u toj zemlji zaštićeno lice, pa će se o njenoj bezbednosti brinuti specijalci.

Pevačica će u Kopenhagenu, gde će nastupiti na jednom krštenju, boraviti samo 24 sata, a sve vreme će biti okružena telohraniteljima zbog bojazni da bi mogla da se nađe na meti albanskih terorista.

Ceci neće biti dozvoljeno kretanje po gradu, već će s aerodroma biti sprovedena pravo u hotel, a potom i na veselje.

– Policija sprovodi odgovarajuće mere obezbeđenja i zaštite pevačice shodno proceni nadležne bezbednosne službe.

U Danskoj je najjača albanska mafija, a s obzirom na to da je Ceca Arkanova supruga, veliki patriota i da je nazivaju srpskom majkom, procenjeno je da njeno kretanje nije bezbedno – tvrdi Kurirov izvor.

Predsednički apartman

Naše informacije potvrdio je Zvonko Grujić, organizator veselja.

– Ceca ima poseban status u Danskoj. O njenoj bezbednosti će brinuti specijalne jedinice. Ona je ovde štićeno lice. Inače, čovek koji krsti unuke po svaku cenu želeo je da Ceca peva na ovom veselju.

Advertisements

Da ona nije pristala da dođe, od proslave ne bi bilo ništa. Biće smeštena u najelitnijem hotelu, i to u predsedničkom apartmanu, imaće auto na raspolaganju i sve ono što priliči zvezdama kao što je ona – kaže Grujić za Kurir.

Pozvali smo i Cecu za komentar.
– Počastvovana sam pozivom da pevam na tom krštenju. Drago mi je što neko ima toliku želju i ljubav prema meni da svoje najdivnije slavlje upriliči uz moju muziku. Sve ostalo je suvišno komentarisati – poručila je Ceca.

Krštenje od milion evra
POLA ESTRADE PEVA S CECOM
Pored Cece, na krštenju koje će, prema procenama organizatora, koštati oko milion evra, nastupiće i najveća imena naše estrade.

Sjajnoj atmosferi će doprineti i Šaban Šaulić, Verica Šerifović, Snežana Đurišić, Jana, Nataša Matić, Ljuba Aličić, dok će voditelj programa biti Zoran Pejić Peja. Svi oni u Kopenhagen stižu u četvrtak, dan pre Cece.

U dobrim rukama
PET ČUVA I KRALJICU DANSKE

Bezbednosno-informativna služba Danske PET obezbeđuje i kraljicu Danske Margaretu Drugu i njenog supruga princa Frederika. Pored toga, služba brine i o bezbednosti tamošnjih ministara, zvaničnika i državnika.

 

(Kurir)

Advertisements

error: