DAN POLICIJE SRBIJE! NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Srbija je za moje vreme dobila jaku policiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

NIŠ – Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović pozvao je Nišlije da sutra prisustvuju obeležavanju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova podsećajući da se do kraja godine očekuje povećanje plata u MUP-u, te da je to pokazatelj da država brine, ne samo o opremi, već i o kvalitetu i boljem životu svih pripadnika MUP-a.

 

On je posle današnje generalne probe rekao da je obezbeđeno dovoljno budžetskog prostora za povećanje plata za sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Advertisements

Komentarišući obeležavanje Dana MUP-a u Nišu, Stefanović je za RTS rekao je da će Nišlije na proslavi moći da vide nova oklopna vozila Lazar 3 i Miloš, kao i sva ona druga vozila koja policija koristi.

Prema njegovim rečima, građani će moći da vide i veliki trud i rad svih policajca ne samo iz Niša, već iz čitave Srbije koji su tu da bi štitili građane.

”Mislim da će moći da budu ponosni na sve ono što smo radili”, rekao je Stefanović.

On je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za koga se, kako je rekao, nada da će uspeti da stigne na obeležavanje Dana policije.

 

izvor: KURIR

Advertisements

error: