DAME I GOSPODO! Maja Gojković nova ministarka kulture!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beogradski mediji ovih dana utrukuju se ko će  više “informacija” da objavi povodom raskola u Vladi Srbije. Dnevni Žurnal odlučio je i sam i ovoga puta da prenese konkretne informacije iz samog vrha.

 

Idemo redom!

Novi ministri koji će zaista po svemu sudeći da uđu u Vladu Srbije su Siniša Mali, Maja Gojković i Dejan Stanković naš proslavljeni fudbaler.

 

Siniša Mali trebao bi da preuzme sferu finansija a Dejan Stanković Ministarstvo sporta (iako kako saznajemo on to još zvanično nije ni prihvatio). Kao ime za kulturu spomenuo se nedavno u medijima i glumac Lazar Ristovski, ipak kako naš izvor iz SNS kaže, na opšte iznenađenje on je tu funkciju odbio.

Advertisements

 

I tako smo došli do toga da će po  svemu sudeći njegovo mesto kao ministarka kulture preuzeti Maja Gojković, koja trenutno obavlja funkciju predsednice Skupštine Srbije.

Za sada nije poznato ko bi u tom slučaju preuzeo glavno mesto predsedavajućeg u Skupštini ali naš izvor iz SNS kao mogućeg kandidata ističe predsednika poslaničkog kluba SNS-a Aleksandra Martinovića.

 

IZVOR: Dnevnizurnal.com / FOTO: Arhiva

Advertisements

error: