DAČIĆ: Obožavam jesti prasetine i pečenja!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ivica Dačić gostovao je u jutarnjem programu na TV Happy, a preko telefona se sa mora uključio Milomir Marić i postavio nekoliko ekskluzivnih pitanja ministru spoljnih poslova, posle kojih su građani Srbije saznali da je jedan od albanskih zvaničnika sa Kosova umalo bio uhapšen u Srbiji.

 

Dačić je govorio o trenutnoj političkoj situaciji u svetu i Srbiji, problemu Kosova i sve boljoj poziciji naše zemlje u međunarodnim krugovima.

U jednom trenutku u emisiju se, na iznenađenje svih, uključio i Milomir Marić koji se nalazi na odmoru.

 

Marić je podsetio da je Haradinaj izjavio da se granice ne mogu menjati bez rata, a Dačić je odgovorio:

 

– Pošto je on ratovao i za nas je ratni zločinac. Sada kada treba da se pregovara svi su se setili da nema etničkih razdvajanja, a kada su nas bombardovali zbog toga, drugačije se govorilo.

Advertisements

Marić je postavio ekskluzivno pitanje Dačiću, da li je istina da se privatni avion Bedžeta Pacolija našao greškom u srpskom vazdušnom prostoru, a da se u letelici nalazio i Ramuš Haradinaj kao i još nekoliko albanskih zvaničnika sa Kosova koji su mogli biti uhapšeni.

 

– Jeste, kažu da je to tačno. Nisam proveravao, ali prema mojim saznanjima, to se desilo. Bilo bi lepo da su sleteli ovde. Imali bi poseban doček – rekao je Dačić i dodao da bi, ukoliko bi avion sleteo, Haradinaj sigurno bio uhapšen.

Marić je potom pitao Dačića kako će dočekati Mariju Zaharovu u Guči, a Dačić je rekao da će biti dobar domaćin.

 

On se našalio u toku emisije rekavši da je i hrana bila više nego odlična u Guči a da on najviše preferira pečenje po mogućnosti praseće.

 

AUTOR : HAPPY / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: