DA PUKNEŠ OD SMEHA! VUČIĆ: Srbija postaje najbogatija zemlja sveta

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti kadrovskih promena u lokalnim samoupravama u kojima je SNS na vlasti kao i na stranačkim listama za lokalne i parlamentarne izbore.

 

On je na sednici Glavnog odbora stranke u Beogradu rekao da će neki od lokalnih funkcionera SNS-a „dobrovoljno“ otići sa funkcija, navodeći da je „prirodno“ da dođe do fluktuacija unutar stranke i da se oslobađa prostor za nove ljude.

„Moj predlog je da izađemo sa velikim brojem novih, mladih ljudi koji će imati želju, strast, energiju da pokažu koliko vole svoje selo, svoj grad i zemlju i koliko su u stanju da se bore za Srbiju“, rekao je Vučić.

 

Vučić: Izbori krajem marta ili početkom aprila, biće to najteži izbori

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će parlamentarni izbori biti održani verovatno krajem marta ili početkom aprila naredne godine i ocenio da će biti „najteži“ izbori jer će kako je naveo „mnogi želeti da Srbija više ne bude suverena i samostalna zemlja“ dok drugi „hoće da pljačkaju još više“.

Advertisements

 

Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a u Beogradu, Vučić je pozvao funkcionere naprednjaka da se tokom leta spreme za izbore i da građanima „govore istinu po pitanju Kosova i Metohije, Crne Gore, naše spoljne politike“.

„Hoću da razgovarate sa ljudima, nemojte da vam to bude teško. Nemojte da govorite da smo uradili nešto što nismo uradili, nemojte da ih obmanjujete već im govorite istinu“, kazao je predsednik SNS-a i najavio da će u naredne tri nedelje obići stranačke opštinske odbore u Beogradu.

 

Vučić je kritikovao pojedine funkcionere naprednjaka navodeći da su „više energije potrošili na međusobne spletke i svađe“ nego što su, kako je rekao, odgovorili političkim protivnicima SNS-a.

 

On je, govoreći na Glavnom odboru Srpske napredne stranke (SNS), rekao da neće više da vidi ograde na mitingu ispred naroda kad govori i da tako ispred sebe „gleda šanel tašnice“.
Predsednik Vučić održao je govor na sednici Generalnog odbora. On je ujedno rekao da nema nameru da podmićuje svetske organizacije da ga hvale jer je Srbija država koja se više i brže razvija nego ceo svet a pogotovo Evropa koja se polako gasi ekonomski.

 

Danas.rs

Foto: Informer

Advertisements

error: