DA PUKNEŠ OD SMEHA! – SNS: Deca sama razvila zastavu jer cene rad Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Srpske napredne stranke u Gadžinom Hanu Goran Stoiljković kaže da su pionirke ženskog fudbalskog kluba Mašinac “spontano i samovoljno” uzela stranačka obeležja da bi se slikala za Fejsbuk.

Podsetimo, na fotografiji koja je, prema rečima trenera Perice Krstića, uslikana na planini Seličevici, devojčice su držale zastavu Srpske napredne stranke.

Stoiljković, koji je takođe na fotografiji, kaže da su sa devojčicama iz niškog kluba koje drže zastavu, uslikani i pojedini roditelji. On tvrdi da su zastave na izletište doneli aktivisti SNS, a da su ih deca iz Mašinca uzela samoinicijativno jer, kako su mu kazali, “cene rad predsednika Aleksandra Vučića”, pišu Južne vesti.

Advertisements

On ističe da nije bilo namere da se deca iskoriste za političku propagandu.

“Na fotografijama su stranačke zastave koje je neko od aktivista članova izbacio gore na planinu, ali stranka nije uradila ništa da nametne zastave, već su deca sama uzela. Ja sam im rekao nemojte zastave, ali su oni rekli da hoće da se slikaju sa njima, da poštuju predsednika Aleksandra Vučića i da hoće da imaju to za svoj Fejsbuk nalog”, tvrdi Stojiljković, a prenose Južne vesti.

N1 SRBIJA

Advertisements

error: