DA NISI NEŠTO DRUGO!? – NENAD ČANAK: Ja sam izgleda konj!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

On smatra da je Jankovićeva argumentacija zašto su političke stranke loše veoma zanimljiva, jer je istu tu argumentaciju koristio Slobodan Milošević u odnosu na opoziciju, kao i aktuelna vlast.

 

“Pa, sad vi vidite ko radi u korist režima, a ko ne”, rekao je lider LSV.

Kako kaže, čim neko krene da govori o pravom, čistom, tu nema priče o političkim programima:

“Čim neko krene da mi priča o “pravom”, “originalnom”, “autentičnom”, “čistom” i tako dalje, to znači – sve ostalo nema veze, ništa u tom programu nije bitno, nego samo ko je “prava” opozicija”, zaključio je Čanak.

Advertisements

“Za mene su ti, iz te “prave” opozicije, tvrdili da sam Vučićev trojanski konj, a to su tvrdili oni koji su bili činovnici u Miloševićevim vladama, a pozivaju se na 5. oktobar i na tekovine antimiloševićevske borbe. I onda se čovek zapita da li je bolje biti trojanski ili običan konj”, rekao je Čanak.

On kaže da mu laska kada o njemu nešto loše kažu bilo Jankovićevi ljudi, bilo “sledbenik ljotićevskih i fašističkih koncepata” Boško Obradović:

“To što mi nismo na toj strani sa Jankovićem, koji je izričiti “opozicionerski puritanac”, a istovremeno mu ne smeta da se ljubi sa tim istim Boškom Obradovićem i ne smeta mu njegova sopstvena prošlost kao činovnika u vladi Mirka Marjanovića, poslušnika Slobodana Miloševića, onda dobijete jednu konfuznu sliku, kad ti ljudi krenu da vas optužuju da niste dovoljno opozicioni”, objašnjava Čanak.

 

IZVOR: Radio Televizija Vojvodine

Advertisements

error: