DA NISI I DEDA MRAZ? – VUČIĆ: Ma kakav Vulin ja sam vrhovni komandat vojske!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Ja sam komandant oružanih snaga, a Aleksandar Vulin će obavljati poslove u skladu sa programom Vlade”, rekao je u Dubrovniku predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru za N1.

 

Upitan da na mesto ministra odbrane bude postavljen Aleksandar Vulin, koji je sa hrvatskim kolegama razmenjivao oštre poruke, Vučić je rekao da je srpski ministar nekada slao oštre poruke, ali da ni izjave iz Hrvaske nisu bile “nimalo slatke”.

“Drugu stranu vidimo, a svoju ne. Pustite to, ja sam vrhovni komandant oružanih snaga, on će obavljati poslove u skladu sa programom vlade”, rekao je predsednik Srbije za zagrebačku redakciju Televizije N1.

Advertisements

On je kazao da će sličnih izjava možda biti i početkom avgusta, kada se u Hrvatskoj proslavlja Oluja, a u Srbiji tuguje. Međutim, dodao je da odnosi između dve zemlje napreduju i da je dobro što je tako.

Kada su u pitanju nerešena pitanja između Srbije i Hrvatske, među kojima je i razgraničenje na Dunavu, Vučić je rekao da bi uskoro trebalo da se sastanu stručne komisije koje će raspravljati o toj temi.

“Ne mislim da tu ima prevelikih problema, ne treba podizati strasti. To treba da se stručno reši. Ako ne možemo da se dogovorimo, onada da idemo na arbitražu”, objasnio je predsednik Srbije.

N1 SRBIJA

Advertisements

error: